Vad kan man göra med eukalyptus?

Vad kan man göra med eukalyptus?

Vad kan man göra med eukalyptus?

Inspiration: 9 vackra sätt att inreda med trendig eukalyptus

  1. Fin dekoration att hänga på väggen. ...
  2. Fin dekoration i badrummet. ...
  3. En vacker höstbukett. ...
  4. Torkad bukett att hänga på väggen. ...
  5. En enkel bukett med bara eukalyptuskvistar är både fint och stilrent. ...
  6. Adventsljusstaken kan få liv och bli lite grönare med eukalyptus.

När ta in Eucalyptus?

Eukalyptus går att ha utomhus under sommaren, men för att få den att övervintra så behöver den tillgång till en ljus och frostfri plats. Se till att du kommer igång med sådden i tid för att kunna utplantera din eukalyptus under sommaren. Du kan med fördel sätta fröna redan under januari – mars någon gång.

Kan man ha eucalyptus utomhus?

Växten trivs i rumstemperatur, men om det inte är möjligt att ge den extra mycket ljus under vintern kan det istället vara en bra idé att placera den i ett svalare rum. Eukalyptus trivs bra utomhus på sommaren men flyttas in i tid till en ljus, sval men frostfri plats på vintern.

Hur ska man klippa eucalyptus?

Klipper du en kvist, så grenar sig den till två.. Så det är bara till att klippa och frisera den! * Mina Eucalyptus står i fönstret där vi har sol typ hela dagen, riktigt varmt! * Hur man ska vattna då, det är nog det viktigaste att ha en jämn vattning!

Hur kallt klarar eucalyptus?

Temperatur: Kan klara köldknäppar ner till -10 grader, men behöver skyddas från sträng frost och kalla torra vindar. Vinterförvara din eukalyptus på en sval och ljus plats inomhus. Plantera: Vill växa i väldränerad jord och ha gott om plats för rötterna.

Relaterade inlägg: