Vem äger ChopChop?

Vem äger ChopChop?

Vem äger ChopChop?

Chopchops tre grundare Hans Ye, Jimmy Wang och Tommy Wang. Foto:Press. Sedan starten 2011 har den asiatiska restaurangkedjan Chopchop etablerat sig som en tydlig utmanare på den svenska marknaden för snabbmat.

Vad kostar det på ChopChop?

Dagens ChopChop är en väl sammansatt kombination av två varmrätter samt valfri bas och dryck. Dagens ChopChop kostar från 105 kronor och serveras på vardagar fram till klockan 15:00.

Är ChopChop svenskt?

Chop Chop, av restaurangen skrivet ChopChop, är en svensk snabbmatskedja för asiatisk mat som grundades 2011. Chop Chop har 37 restauranger i Sverige. Chop Chops restauranger planeras (2021) att få ett nytt inredningskoncept, framtaget av Tengbomgruppen.

Hur många ChopChop finns det i Sverige?

Mycket har hänt sedan vi bestämde oss för att addera ett kvalitativt segment till snabbmatsbranschen i Sverige. Målet är att ChopChop ska vara det självklara valet när det kurrar i magen. Vi finns där våra gäster finns och idag kan du besöka oss på 36 ställen runt om i vårt avlånga land.

Var kommer ChopChop ifrån?

Om oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige.

Är ChopChop nyttigt?

Kalori och näringsinformation för populära produkter från Chop Chop....Mer populära typer av Chop Chop produkter.
Chow MeinFisk
RisSmåkakor
TofuVårrullar
Wokade
Visa alla Chop Chop produkter

Hur beställer man på ChopChop?

Gå in på https://chopchop.se/online/ och beställ din mat i förväg, antingen för take away eller för att ätas på plats.

Har ChopChop svensk kyckling?

Karin Linder‎ChopChop Asian Express Vår kyckling som finns i Kung Pao Chicken och Shanghai Chicken är svensk, i övriga kycklingrätter använder vi kyckling från Danmark. Biffen är från Skottland/Uruguay och laxen från Norge.

Vad betyder ChopChop?

chop-chop {interjektion} fort {interj.} snabbt {interj.}

Hur mycket kalorier innehåller Chop Chop?

Det finns 368 kalorier i 1 portion.

Är ChopChop gott?

Omdöme om ChopChop Asian Express. Så gott! Supergod mat och bra att man kan välja mer än en rätt! För de med beslutsångest är det trots det svårt att välja då alla rätterna är så goda!

Kan man beställa hem ChopChop?

ChopChops meny - Beställ online | foodora.

Vad är nyttigast kebabtallrik eller Kebabrulle?

Kebaben ett klart bättre alternativ eftersom den innehåller mer näring per kalori. I undersökningen har vi jämfört näringsinnehållet per hundra gram. Men självklart spelar det även roll hur mycket man äter.

Kan man äta pizza även om man bantar?

Först och främst så måste man göra klart för sig att det stora problemet med pizza är att det ofta är så stora portioner och därmed extremt energirikt. En restaurangpizza väger ofta omkring en halv kilo och innehåller ca 1300 kcal. Lägg på den halvliter öl eller läsk som ofta hänger med och vi är uppe i 1500 kcal.

Relaterade inlägg: