Är det billigt i Danmark?

Är det billigt i Danmark?

Är det billigt i Danmark?

I genomsnitt är det 12 procent billigare att handla i Köpenhamn än i Malmö, och på många varor är besparingen större än så. Det är allt från kläder, skor, sportutrustning och fritidsprylar till elektronik, möbler och leksaker som är billigare i Danmark än i Sverige.

Vad kostar en öl i Danmark 2021?

Flaska eller kartong med mjölk (1 liter): 14 SEK (10 DKK) Populär gul ost ( SEK (79 DKK) En flaska öl från ett känt märke: 22 SEK (16 DKK)

Är mat dyrt i Danmark?

Sammanlagt ingår över 2 000 konsumtionsvaror och tjänster i undersökningen. Priserna avser 2019 och har delats upp i flera underkategorier. Maten är dyrast i Danmark (29 procent över snittet), och billigast i Rumänien (34 procent under snittet). Sverige placerar sig på sjätte plats, med en 14 procent dyrare matkasse.

Vad köpa i Danmark?

Handeln i Danmark är inte någon lågprisshopping för svenskar. Bland varorna mat, alkohol, tobak och kläder är det bara tobak som under hela perioden har varit billigare att köpa i Danmark än i Sverige.

Är det billigare med öl i Danmark?

Priserna varierar från 60 kronor för Rostocker Pils, 78 kronor för ett flak Faxe eller 84 kronor för ett flak Tuborg Classic. Sort Guld kostar 83 kronor och Royal Crown 70 kronor. Enklaste och absolut billigaste sättet att handla öl på är att gå in och betala för en hel pall öl.

Relaterade inlägg: