Hur mycket tjänar man på HM?

Hur mycket tjänar man på HM?

Hur mycket tjänar man på HM?

H&M Group är världens näst största klädföretag, bara spanska Inditex som äger bland annat Zara är större. 2021 gjorde H&M en vinst på drygt 11 miljarder kronor.

Vad gör HM med kläder som inte säljs?

– Vi säljer faktiskt de kläder som produceras. Och det är ju en av fördelarna med att vara en så stor verksamhet. Om en vara inte säljer så bra på ett ställe så kan vi flytta den till en plats där den kan bli såld.

Vilket ansvar tar H&M?

H&M:s affärsidé är att erbjuda mode och kvalitet till bästa pris. Kvalitet handlar bland annat om att våra produkter ska tillverkas på ett sätt som är miljömässigt och socialt hållbart. Vi har ett ansvar gentemot alla som bidrar till att göra H&M till ett framgångsrikt företag.

När börjar HM rea?

Datum för mellandagsrea 2021. Mellandagsrean kickar vanligtvis igång på annandagen, den 26:e december.

Hur mycket tjänar man på HM lager?

2018 Kritik från svenska Fair Action som hävdar att sömmerskor i H&M:s leverantörsfabriker i Bangladesh tjänar drygt 800 kronor i månaden.

Hur mycket tjänar H&M per år?

27 miljarder kronor. Så stor vinst gjorde världens näst största klädföretag H&M i fjol. På runt 900 fabriker sitter 1,6 miljoner textilarbetare och syr kläder för den svenska klädjätten. De jobbar främst i fattiga länder med låga löner.

När är det rea på kläder?

Den stora vinterrean, som började redan innan jul och är forfarande igång, är ett bra tillfälle att fynda både heminredning, skönhet – och såklart mode! Men det stora utbudet kan minst sagt vara överväldigande. Därför har vi samlat de bästa knepen för att eliminera felköp och bara göra riktigt bra fynd på rea.

Hur är det att jobba på HM lager?

Snabbt tempo. Jag trivdes med arbetet på H&M's lager mycket. Kollegorna var hjälpsamma och ledarna var skickliga i sitt arbete. Tempot var högt men tiden gick fort för det var kul!

Relaterade inlägg: