Hur mycket billigare är Willys än Ica?

Hur mycket billigare är Willys än Ica?

Hur mycket billigare är Willys än Ica?

Därav skillnaden i totalpriset. Vi har alltså inte jämfört exakt samma varor på alla Willys....Unik undersökning: Willys billigast, Hemköp och Nära dyrast.
StockholmPris/vecka
Willys1 828
Ica Maxi1 866
Coop1 958
City Gross1 965

Vad är bäst Coop eller Ica?

De erbjudanden som Coop och ICA ger ut varje vecka är lika i sin utformning. Du har dock större möjlighet att tjäna mer bonuspoäng hos Coop med deras bonustrappa. Om du handlar all din mat på Coop är Coop det bättre alternativet i jämförelse med ICA, i form av bonuserbjudanden.

Vad är billigast Willys eller CityGross?

Willys är billigast i alla städer och alla kassar, enligt undersökningen. För att få en så korrekt bild som möjligt har Matpriskollen primärt hämtat priserna från e-handeln, hos butiker som uttryckligen speglar priserna i butik.

Vad är billigare Coop eller Willys?

Men hur ser det ut egentligen? – Matpriskollen följer prisutvecklingen noga och vet att Coop inte är billigast. Vi har den här veckan (ve) jämfört priset på över 4 000 jämförbara artiklar mellan Stora Coop och Willys. Stora Coop var dyrare på 89 procent av varorna!

Är det dyrare att handla mat på nätet Ica?

Varorna på en Ica Maxibutik var till exempel i snitt 10 procent dyrare på nätet än i butiken. Skälet är för att täcka butikens kostnad för ihopplock och förvaring av matkassar till kunderna, säger handlaren Daniel Kvist till P4 Västmanland.

Relaterade inlägg: