Vilka tider kan man köra Bolt?

Vilka tider kan man köra Bolt?

Vilka tider kan man köra Bolt?

#2 Det bästa tiderna för att köra Bolt. Vill du tjäna mycket är det alltid bra att vara online mellan 06.30 – 09.30 och/eller efter 16.00 på vardagar. Fredagar från klockan 15 och framåt samt hela dagarna lördag och söndag är det som mest aktivitet på vår plattform.

Vad tjänar en Bolt chaufför?

Hur mycket du tjänar beror på de timmar du planerar att arbeta, men chaufförerna brukar ta 300 SEK i betalt for en körning i Stockholms område, vilket ger dig en inkomst på cirka 250 kronor (efter att du har betalat avgiften till Bolt). Det betyder att med bara 2 resor kan du enkelt tjäna 500 kronor på bara en timme!

Finns babyskydd i taxi?

Vi kan tyvärr inte erbjuda en bil med babyskydd men du är välkommen att använda ditt eget om du kan montera det själv. Boka en taxi med en eller två bälteskuddar här på webben eller i appen.

Hur säker är Bolt?

Det är ett extra lager trygghet som vi är stolta att erbjuda våra passagerare! Under en pågående resa, öppna Bolt-appen så ser du möjligheten att “Dela din ankomsttid.” Dina nära och kära får möjligheten att följa din resa i realtid på kartan och så de ser exakt var du är och när de kan förvänta sig att du kommer fram.

Hur mycket kostar Bolt taxi?

Det beräknade priset för kunden anges baserat på körsträckan och beräknad ankomsttid. Dessutom tar det förberäknade priset hänsyn till trafik och andra vägincidenter som kan påverka rutten och reselängden. Det slutliga priset kan skilja sig från det beräknade priset om destinationen ändras mitt i resan.

Kan man lita på Bolt?

Anlita aldrig Bolt. Inkompetenta scammers. 2 ggr, 2 chaufförer som säger att de är framme. De står vid en bom säger de.

Relaterade inlägg: