Hur man lär sig danska snabbt?

Hur man lär sig danska snabbt?

Hur man lär sig danska snabbt?

LinGo Play är en gratisapp till mobilen där du kan lära dig danska på nätet, både som nybörjare, på medelnivå eller som avancerad användare. LinGo Play hjälper dig att lära dig danska på nätet snabbt och effektivt på tider som passar dig.

Är det lätt att lära sig danska?

Sorgligt nog är danska inte ett språk som man kan lära sig i klassrum, även om danska grammatiken är lätt jämfört med de flesta indoeuropeiska språk. Uttalet känns däremot nästan omöjligt för en finne att lära sig. Talad danska är svårt att begripa mest på grund av två orsaker.

Hur svårt är danska?

Det låter som om danskarna talade med en potatis i munnen, brukar de elakaste säga. Nu finns det forskning som visar att danskan verkligen är ett svårt språk. Det är rent av så att danska barn har svårare att lära sig sitt språk än barn i många andra europeiska länder.

Vilket språk har danskan influerat?

Danskan har utvecklats från det gemensamma nordiska språket urnordiska, som talades fram till vikingatiden i nuvarande Danmark, Norge och Sverige.

Hur på danska?

Danska. Danska är officiellt språk i Danmark och talas av cirka 5 miljoner danskar. Det talas även av cirka 60 000 personer i Sydslesvig i Tyskland, där det har status som minoritetsspråk. Danska har många dialekter, som skiljer sig rätt mycket sinsemellan.

Relaterade inlägg: