Hur mycket rymmer en 30 cm kruka?

Hur mycket rymmer en 30 cm kruka?

Hur mycket rymmer en 30 cm kruka?

Krukan rymmer 15 liter. Krukan passar utmärkt till krukväxter som behöver en stor kruka och odling av grönsaksplantor som till exempel chili eller tomat. Till krukan finns matchande fat som du hittar som relaterad produkt längre ner på produktsidan.

Hur stor är en 20 liters kruka?

Krukan rymmer 20 liter....Plastkruka 36,5 cm, Svart.
Antal i förpackningen1 st
Volym20 liter
Diameter (överkant)36.5 cm
Höjd27.8 cm
UrsprungslandSverige

Hur mycket jord i en kruka?

Den nya krukan bör vara en till två storlekar större än den gamla. För stor kruka och jordvolym kan göra att jorden inte kan torka upp ordentligt, vilket gör att rötterna inte mår bra. Lägg ett 2 cm lager med lecakulor i botten och sedan lite jord på det. Använd en passande jord för växten.

Hur stor är en 30 liters kruka?

Information: Mått: 30 L, 36.5 x 36.5 x 36 cm.

Hur mycket rymmer en kruka?

Formel för att veta hur mycket jord du behöver i en rektangulär kruka. Om det är en rektangulär planteringskruka eller kruka och både toppen och botten mäter likadant formel för beräkning av mark Det är som följer: Lång × bredd × höjd = X cm³.

Hur stor kruka behöver en dahlia?

Den går utmärkt att odla både i kruka eller på friland. För odling i kruka rekommenderar vi krukor på minst 30 liter för lågväxande sorter och minst 40 liter för högväxande sorter. Bra planteringsavstånd mellan knölarna är 50 cm. Något längre om det är en mycket hög sort.

Relaterade inlägg: