Hur blir man av med klöver?

Hur blir man av med klöver?

Hur blir man av med klöver?

Underhåll, näring och klippning som främjar gräset till att konkurrera ut ogräs och mossa är den långsiktigt hållbara vägen till den grönaste gräsmattan i kvarteret. Många har problem med klöver i gräset. Det enda sättet att bli av med klöver är att använda sig av ogräsmedel.

Vad använda istället för stroller kombi?

OgräsNIX Trippel effekt, ogräsättika OgräsNIX Trippel Effekt innehåller förutom ättika, vatten och en tillsats som sänker ytspänningen även en tredje tillsats, ett essentiellt näringsämne unikt för OgräsNIX Trippel Effekt.

Varför förbjöds Stroller kombi?

Välkända Stroller Plus+ T Kombi utgår ur sortimentet och försvinner från butikerna den 30 september 2017. Så nu är sista chansen att handla det du behöver inför nästa år. Orsaken är att regelverket för ogräsmedel förändras och registreringen har därför inte förlängts.

Kan man slänga ut gräsfrön på gräsmattan?

Gräsfröerna ska inte täckas utan bara komma ner lite och få bra kontakt med jorden. När du sår gräsfrö ska du kasta ut fröerna med stora vida kast, ungefär som en solfjäder.

När ska man gödsla gräsmattan med Stroller?

På våren när gräsmattan torkat upp och gräsmattan börjat växa är det dags att gödsla den. Använd helst ett långtidsverkande gödsel så som Gräsmattegödsel Natur som är ett KRAV-märkt gödsel, det hjälper gräset att återhämta sig efter vinter. Upprepa gödslingen 2-3 gånger per säsong.

När ska man strö ut Stroller?

Stroller ska vattnas ner alt läggas ut när det kommer ett ordentligt regn. Blir brännskador annars. Det ska typ smälta så det inte syns, då är det ok att sluta vattna.

Relaterade inlägg: