Hur öppnar man tanklocket på en Kia?

Hur öppnar man tanklocket på en Kia?

Hur öppnar man tanklocket på en Kia?

Öppna huven [4] Dra i spaken för att öppna motorhuven. spärren inåt och lyft upp motorhuven Släpp stödstången och sätt in den i det visade läget. Öppna tanklocket [4] Dra upp tanklockets frigöringsspak. 1.

Hur stänger man av Billarmet Kia?

Tryck ned bromspedalen och dra åt parkeringsbromsen. 2. Stäng av alla strömbrytare, flytta växelväljaren till läget P (parkering) och stäng av bilen. 3.

Hur öppnar man tanklock?

Bilen måste vara upplåst för att tankluckan ska kunna öppnas. I förardisplayen indikerar pilen bredvid tanksymbolen vilken sida av bilen tankluckan är placerad. Öppna tankluckan med ett lätt tryck på den bakre delen av luckan.

Varför öppnas inte tanklocket?

Tankluckan kan öppnas för hand när elektrisk öppning från kupén inte är möjlig. Öppna/avlägsna sidoluckan i lastutrymmet (samma sida som tankluckan) och sök fram en grönfärgad lina med handtag. Dra linan försiktigt rakt bakåt tills tankluckan fälls ut med ett klickljud.

Kan man stänga av billarm?

Tryck på fjärrnyckelns upplåsningsknapp eller försätt bilen i tändningsläge I genom att vrida startvredet medurs och sedan släppa.

Var sitter Glödstiften på en Kia Ceed?

Glödstiftet sitter i cylinderhuvudet på samma sätt som ett tändstift gör i en bensinmotor. Den har ungefär samma form och storlek, men elementet är oftast lite längre. Du hittar glödstiftet genom att följa ledningarna till terminalen ovanpå cylinderhuvudet.

Vad gör man om man inte får upp tanklocket?

Tankluckan kan öppnas för hand när elektrisk öppning från kupén inte är möjlig.

  1. Öppna/avlägsna sidoluckan i lastutrymmet (samma sida som tankluckan) och sök fram en grönfärgad lina med handtag.
  2. Dra linan försiktigt rakt bakåt tills tankluckan fälls ut med ett klickljud.

Relaterade inlägg: