Hur mycket väger en fyrhjuling?

Hur mycket väger en fyrhjuling?

Hur mycket väger en fyrhjuling?

Bredd/längd: 122/230 cm. Hjulbas: 156 cm. Vikt: 401 kg (torrvikt). Markfrigång: 26 cm.

Hur mycket bensin drar en fyrhjuling?

Säkert ointressant för udda märke, men när jag köpte dinlin sa de att den drar allt mellan 3dl till 1½ liter beroende på väg/körsätt/packning m.m.

Vilka tillverkar CF Moto?

CF Moto är en av Kinas större tillverkare av motorer och fritidsfordon. CF har mångdubblat sin försäljning av ATV och UTV i Sverige de senaste åren, från att ha varit ett "budget märke" till att etablerat sig bland övriga kvalitet's tillverkare i branschen.

Vad kostar en begagnad fyrhjuling?

En begagnad fyrhjuling kan gå på allt mellan cirka 000 kronor. Det finns även enstaka exempel på både billigare och dyrare. Med andra ord går det att hitta betydligt billigare fordon än om du köper en ny fyrhjuling, men det kan likväl vara en stor summa att lägga ut.

Vad dricker en fyrhjuling?

Re: Bränsleförbrukning Goes 625 Hade en Ford med 289 kubiktums motor, alltså mer än 5ggr volym och den drog 1,3 l milen landsvägskörning. Tycker att förbrukningen är orimlig. Gick in på atvforum och läste om just Polaris 850 för en 5-6 år sedan.

Var tillverkas CF Moto?

CFMOTO utvecklar, tillverkar, marknadsför och levererar världens mest tillförlitliga fyrhjulingar och motorcyklar. CFMOTO grundades 1989 i Hangzhou och har sedan dess byggt upp ett väletablerat, globalt distributionsnätverk med internationella partners runt om i världen.

Vem äger CF Moto?

Samarbetet bedrivs i ett separat bolag där CF och KTM äger 51 respektive 49 procent av aktierna.

Relaterade inlägg: