Hur mycket kostar en McLaren Senna?

Hur mycket kostar en McLaren Senna?

Hur mycket kostar en McLaren Senna?

Startpriset var 750 000 pund för skatt (cirka 8,6 miljoner kronor i dagens växelkurs) och det sista exemplaret såldes för två miljoner pund, cirka 23 miljoner kronor, vid en auktion där överskottet gick till stiftelsen Ayrton Senna Foundation.

Hur många McLaren Senna finns i Sverige?

BytBil kan avslöja att hela sex exemplar av de 500 som tillverkas har sålts till Sverige. Två av dem har redan levererats till lyckliga köpare. Fler är på väg till sina nya ägare. De bilar som hittills registrerats in är av färgerna grå, orange och blå.

Hur många LaFerrari finns det i Sverige?

Endast utvalda kunder fick köpa LaFerrari. I Sverige finns det endast fyra bilar. Två ägs av Per Gessle och en av Zlatan Ibrahimovic.

Hur mycket kostar en McLaren bil?

McLaren står för 2 st fordon här på Wayke, och mest populära färgerna är orange och blå. Majoriteten av fordonen har bensin som bränsle. Genomsnittsbilen från McLaren är tillverkad 2018, har gått 2 000 mil och kostar 500 000 kr. Du får bud från flera handlare och binder dig inte till något.

Hur många Ferrari LaFerrari finns det?

LaFerrari ska bara byggas i 499 exemplar för att göra den till en av de mer exklusiva supersportbilarna genom tiderna. Om du vill lägga vantarna på ett exemplar får du punga ut med 1,3 miljoner euro vilket motsvarar ungefär 10,8 miljoner kronor.

Hur många bilar har Per Gessle?

Legendaren Per Gessle har en exklusiv bilsamling med totalt 15 lyxbilar. Nu har han valt att utöka den – med en av världens snabbaste suv-modeller. En Maserati Levante Trofeo med en topphastighet på över 300 kilometer i timmen, till ett värde av två miljoner kronor.

Relaterade inlägg: