Var finns läslistan i Chrome?

Var finns läslistan i Chrome?

Var finns läslistan i Chrome?

Hur man använder läslistan i Google Chrome. Att använda läslistan är detsamma som att bokmärka en webbsida. När detta skrivs är det tillgängligt i Chrome på desktop (Windows, Mac och Linux) och för iPhone och iPad. Tyvärr är funktionen inte på Android.

Var hittar jag min läslista?

Visa din läslista Tryck på knappen Bokmärke och tryck sedan på knappen Läslista .

Vad är läslista på datorn?

Om du snabbt vill spara webbsidor som du vill läsa senare lägger du till dem i läslistan. Om du vill kunna läsa sidor i läslistan även när du inte är ansluten till internet kan du spara dem på datorn.

Vad är läslista på Mac?

Safaris funktion Läslista är väldigt användbar och låter dig hålla koll på sådant som du inte hinner läsa för ögonblicken, men vill plöja igenom senare. Den är väldigt enkelt utformad och det finns inte många inställningar man kan göra. Det går inte ens att ändra ordningen på artiklarna.

Hur får jag bort läslistan på Mac?

Ta bort en sida från läslistan: Kontroll-klicka på sidsammanfattningen i sidofältet och välj Ta bort objekt. Du kan även svepa åt vänster över sidsammanfattningen och klicka på Ta bort. Du kan även svepa längst till vänster tills sammanfattningen av sidan försvinner.

Var hittar jag läslistan?

Visa din läslista Tryck på knappen Bokmärke och tryck sedan på knappen Läslista .

Var är Delningsknappen?

Markera ett eller flera objekt i Finder eller en app på datorn och klicka sedan på delningsknappen i verktygsfältet. Om objektet finns på skrivbordet kontroll-klickar du på det och väljer Dela från kontextmenyn. Välj hur du vill dela objektet i menyn Dela. Alternativen som anges beror på typen av objekt som du delar.

Relaterade inlägg: