Vad är ljudbok MP3?

Vad är ljudbok MP3?

Vad är ljudbok MP3?

En MP3-bok är en nedladdningsbar ljudbok. Böckerna tillhandahålls i MP3-format som fungerar i alla vanliga MP3-spelare. Om du har en Apple iPod kan du välja att ladda ned boken i Apples format AAC för att kunna dra nytta av de inbyggda ljudboksfinesserna i iPod.

Hur lyssna på MP3?

I en dator behöver du ett program för att lyssnaMP3-CDn eller MP3-filerna. Detta brukar som regel följa med operativsystemet och datorn. ”Windows media player” för PC och Windows eller ”iTunes” för MAC är de vanligaste spelarna.

Hur fungerar en MP3-spelare?

En digital ljudspelare, även kallad mp3-spelare är något du kan bära med dig överallt medan du lyssnar på musik från den. Du lyssnar på musiken i hörlurar och man laddar oftast in musiken från datorn via en USB-kabel. Musiken lagras antagligen på ett minneskort, flashminne eller en hårddisk.

Hur kan man lyssna på ljudböcker gratis?

Biblio är en nylanserad app från Sveriges bibliotek som gör det enkelt för dig att lyssna på ljudböcker direkt i mobilen. Appen finns i dagsläget tillgänglig för både Android och iOS (Apple).

Vad är en e-ljudbok?

En e-ljudbok är en ljudbok som har överförts till elektroniskt format så att du kan lyssna på den via din dator, surfplatta eller Smartphone.

Relaterade inlägg: