Hur laddar man ner en app på Apple TV?

Hur laddar man ner en app på Apple TV?

Hur laddar man ner en app på Apple TV?

Hämta appar för Apple TV

  1. Öppna App Store-appen.
  2. Bläddra eller sök efter appen som du vill hämta.
  3. Välj pris- eller Hämta-knappen. Om du ser knappen Öppna istället för ett pris eller knappen Hämta är appen redan hämtad.
BE

Kan man se SVT Play på Apple TV?

SVT Play finns som app till Apple tv. Om den inte är förinstallerad kan du ladda ner appen från Apples App store. Läs mer om SVT Play på Apple tv här.

Hur lägger man till HBO på Apple TV?

Starta app-store och sök efter “HBO Max” på din Apple TV. Du kan även klicka Klicka här för att ladda ner appen. Välj “Ladda ner” för att ladda ner appen. När du är installerad loggar du in med dina HBO Max referenser.

Vad är Apple TV generation 3?

Apple TV generation 3 bygger vidare på allt som gjorde de tidigare versionerna populära. Apple TV är utrustad med enkärning A5-processor och har stöd för uppspelning av videomaterial i 1080p-upplösning. Med Apple TV generationen 3 kommer stor underhållning i ett litet format.

Varför kan jag inte se SVT Play på min tv?

svtplay.se är anpassad för datorer, mobiler och surfplattor. Utöver det kan hemsidan och dess videospelare fungera på andra apparater med en webbläsare, men den är inte utvecklad eller anpassad för det. SVT kan alltså inte garantera att svtplay.se fungerar på din Smart-tv.

Kan man ladda ner HBO Max på Apple TV?

Om du har en Apple TV (andra eller tredje generationen), se Andra sätt att streama på din TV. Ladda ner HBO Max-appen på din Apple TV och logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Registrera dig via en appbutik. För en lista över LG Smart TV-modeller som stöds, gå till LG Content Store och sök efter HBO Max.

Relaterade inlägg: