Var är min beställning?

Var är min beställning?

Var är min beställning?

Med PostNord App får du snabbt koll på var paketet befinner sig och när det väntas komma fram. Med appen och mobilt BankID kan du legitimera dig digitalt och sedan välja att själv hämta paketet, eller skicka vidare avin och låta någon annan hämta.

Hur ser PostNord spårningsnummer ut?

PostNords spårningsnummer består vanligen av 13 tecken, men beroende på var en försändelse kommer ifrån kan formatet se olika ut. Ett importpaket från USA har till exempel andra bokstäver i spårningsnumret än vad en nationell försändelse inom Sverige har.

Hur spårar jag min beställning Asos?

Ja, om ditt paket har skickats med en spårbar leveransservice kan du följa det med hjälp av länken i din fraktbekräftelse. Klicka på länken för att se den senaste information om vart paketet befinner sig.

När får man spårningsnummer?

Paket tilldelas spårningsnummer av det fraktbolag som anlitas för att leverera försändelsen. Oftast är det dock avsändaren som förmedlar numret till mottagaren. Ett företag som ska skicka en order till en kund får spårningsnumret i samband med att paketet lämnas över för leverans och kostnaden för frakt betalas.

Vad händer om jag inte hämtar ut ett rekommenderat brev?

Om adressaten inte hämtar försändelsen inom förvaringstiden eller vägrar att ta emot den returneras den till avsändaren via det Postis serviceställe som ligger närmast avsändarens hemadress.

Relaterade inlägg: