Hur lång tid tar det att ladda en Vässla?

Hur lång tid tar det att ladda en Vässla?

Hur lång tid tar det att ladda en Vässla?

Att ladda batteriet från tomt till fullt tar 8 timmar.

Hur man stryper en moped?

Re: Strypa moped med motstånd, hjälp Det bästa du kan göra är förmodligen att montera en plugg i insuget eller i avgasröret som stryper mopeden. Då kommer den inte kunna varva så mycket, samtidigt som den går mer som en "normal" moped samt det sliter mindre på motorn.

Hur trimmar man en Vespa?

pluggar i avgasröret,cdi-strypningar,variatorring etc. Detta är oftast lätt för en med kunskap men svårare för en nybörjare. Att strypa av sin moped är bra för motorn och mopederna är byggda för att gå avstrypta men pluggas för att anpassas till sveriges lagar.

Hur laddar man Vässla?

Batteriet är placerat under sätet och kan laddas antingen via kontakten i chassit eller lätt tas med till hemmet för att laddas där. Det finns plats för ytterligare ett batteri (8 000 kronor) och då fördubblas räckvidden.

Hur snabbt går en el moppe?

Moped klass I är ett motorfordon på två, tre eller fyra hjul och som är konstruerat för en hastighet av högst 45 km/timmen. Definitionen av moped klass I beror på antalet hjul och vilken sorts motor som mopeden är rustad med.

Hur man Avstryper en CDI?

Så här gör du för att avstrypa kymco fever:

  1. Leta upp cdi-boxen. ...
  2. När du har cdi-boxen framför dej ser du att det löper ut en massa kablar ifrån den. ...
  3. Du ska klippa den mintgröna kabeln ungefär i mitten mellan kopplingshuset och cdi-boxen.
  4. Den delen som löper ur cdi-boxen ska du förlänga.

Hur tar man bort strypningen på en moped?

En liten ring som sitter på en av "axlarna" i variatorn. Det sitter på den som är lägst fram på moppen. Bara å ta bort fläkten och lite annan skit så kommer du hitta en liten ring som ska bort. På en del så är det en så kallad variatorringdistans som ska svarvas ner.

Hur trimmar man en 4 takts moped?

En moppe/ motorcykelmotor har i regel ”överliggande” kam, de vill säga kammen/ kammarna sitter i toppen. På äldre bilar så brukar kammen sitta på sidan om veven och sammanlänkas med ventilerna med stötstänger och vipparmar, men dessa är ganska klumpiga och fungerar inte så värst bra i en högvarvig mc motor.

Relaterade inlägg: