Har Ridex bra kvalitet?

Har Ridex bra kvalitet?

Har Ridex bra kvalitet?

Oerhört nöjd med RIDEX Så länge RIDEX fortsätter leverera bra produkter/kvalitet som hittills, så är det vad jag kommer handla. Får jag ca: 70-80% av originalkvalitet till 3 gånger lägre pris så är iaf jag nöjd. Jag kan bara tala för mig själv, men än så länge kan jag inte göra annat än att varmt rekommendera RIDEX.

Vem tillverkar Ridex?

Företaget grundades i Berlin år 2016 med anläggningar i Kina, Sydkorea, Turkiet, Italien, Malaisia och Taiwan. Vi säljer delar till 26 länder och siktar på att leverera till 150 länder år 2025. RIDEX bildelar är kompatibla med europeiska, amerikanska och asiatiska bilmodeller.

Varför är bildelar så dyra i Sverige?

Vissa delar är billigare i Tyskland, andra dyrare. En anledning till prisskillnaden är att Tyskland är en mycket större marknad än den svenska. En grossist i Sverige får aldrig samma omsättningshastighet men måste ändå köpa ganska stora kvantiteter. Tysk moms är vidare 19 procent jämfört med 25 i Sverige.

Hur lång tid tar det att få saker från AUTODOC?

AUTODOC har ju leverans inom 2-5 arbetsdagar i vanliga fall. Ska ni ha snabba leveranser beställa via annat företag.

Varför är bildelar billigare i Tyskland?

Vissa delar är billigare i Tyskland, andra dyrare. En anledning till prisskillnaden är att Tyskland är en mycket större marknad än den svenska. En grossist i Sverige får aldrig samma omsättningshastighet men måste ändå köpa ganska stora kvantiteter.

Är ABS bromsskivor bra?

De har rykte om sig att vara en pålitlig leverantör till bilindustrin. På reservdelsmarknaden är A.B.S. mycket förekommande och övertygar köpare med sin höga produktprestanda samt mycket god och exakt passform. Bilens bromsar arbetar med bromsbelägg och bromsskivor som bromsar bilen genom friktion.

Vad är säkert köp AUTODOC?

Garanti för säkert köp optionen gäller endast för en retur per order. När vi tagit emot reservdelen från dig kommer vi att granska den noggrant. Om delen uppfyller ovan nämnda krav utfärdar vi en återbetalning eller skickar en ny del till dig. Du bestämmer!

Hur snabba är AUTODOC?

AUTODOC har ju leverans inom 2-5 arbetsdagar i vanliga fall. Ska ni ha snabba leveranser beställa via annat företag.

Är Japanparts bra?

Japanparts nådde en ledande position när de betygsatts mot liknande betyg tack vare den höga kvalitén på de exporterade bildelarna, de snabba leveranserna och de utmärkta priserna. Japanparts utbud innehåller över 27,000 varor och inkluderar alla handelsvaregrupper.

Är ABS bromsbelägg bra?

A.B.S.-Bromsbelägg – Förstklassig kvalitet tillverkade enligt de hårdaste säkerhetsstandarderna. Beläggen som bromsar på ditt kommando oavsett väderlek och yttre omständigheter! A.B.S. är en av världens ledande tillverkare på bromsar, alltid med otroligt hög kvalitet som igenkänningsfaktor.

Är ABS ett bra märke?

ABS är kända för att vara den ledande bromsspecialisten sedan 1978 vilket gör dom till en till tillverkare med många års erfarenhet. Utöver bromsdelar har denna filosofi resulterat i att senare kunna introducera hjullagersatser, styrningskomponenter och fjädringsdelar.

Hur lång är leveranstiden hos AUTODOC?

AUTODOC har ju leverans inom 2-5 arbetsdagar i vanliga fall. Ska ni ha snabba leveranser beställa via annat företag.

Relaterade inlägg: