Varför två kameror på iPhone 12?

Varför två kameror på iPhone 12?

Varför två kameror på iPhone 12?

Videoskillnader. Med väldigt lika uppsättningar kameror och samma processor är skillnaderna vad gäller videoinspelning små. Den stora skillnaden som ger Pro-modellerna övertaget är att du kan spela in 4k-video med Dolby Vision-hdr med 60 bilder per sekund, mot 30 bilder per sekund i Iphone 12 och Iphone 12 Mini.

Vilken iPhone 12 har bäst kamera?

Ville man få tillgång till samtliga kamerafunktioner krävdes det hos iPhone 12-serien att man att man la vantarna på en Pro Max. Hos iPhone 13-serien är Pro och Pro Max funktionsmässigt däremot identiska. Det enda som skiljer dem åt är skärmstorleken (6,1 för Pro mot 6,7 tum hos Pro Max).

Är iPhone 12 bättre?

IPhone 12 har en mycket högre upplösning på 25 och använder toppmodern OLED-skärmteknik som gör att du får bättre färger, högre kontrast, djupare svärta och större dynamiskt omfång, vilket ger en estetiskt tilltalande upplevelse.

Är det värt att köpa en iPhone 12?

Den extra hårdvaran i form av en LiDAR-sensor och 2x zoom är de bästa anledningarna att lägga ut de extra pengarna. Om just de bitarna inte är så viktiga för dig så är Iphone 12 sannolikt ett bättre köp: Men om du vill ha de sakerna och lite annat extra, så kan det här vara vad du letar efter.

När går iPhone 12 ner i pris?

Vilka Iphones har bäst kamera?

Relaterade inlägg: