Är det lätt att få bolån hos Bluestep?

Är det lätt att få bolån hos Bluestep?

Är det lätt att få bolån hos Bluestep?

Kriterier för bolån hos Bluestep Bank: Du behöver inte ha en fast anställning. Vi tar hänsyn till olika typer av anställningsformer. Betalningsanmärkningar är inte ett hinder. Vid omläggning av befintliga lån behöver din bostad vara värd minst 300 000 och belåningsgraden får inte överstiga 85%.

Kan man få lånelöfte utan fast anställning?

Det är fullt möjligt att ett bolån utan fast anställning. Arbetsmarknaden har utvecklats och det blir vanligare och vanligare med otraditionella typer av anställning med stabil inkomst. Därför erbjuder flera banker och långivare idag även bolån till de utan tillsvidareanställning.

Vem äger bluestep bank?

Sedan november 2017 ägs Bluestep Bank av det globala riskkapitalbolaget EQT:s fond VII.

Hur mycket kan man låna på bluestep?

Du kan låna upp till 85% av bostadens totala pris, kontantinsatsen måste vara minst 15%. Välj den amorteringsnivå som gäller dig. Enligt amorteringskravet bör bolån som överstiger 70% av bostadens värde amorteras med minst 2%, och bolån som motsvarar 50-70% av bostadens värde amorteras med minst 1%.

Vad är räntan på bluestep?

Aktuella räntor* *Den nominella räntan kan variera, för närvarande mellan 3,55% och 9,65%. Nya kunder som har en komplicerad kredithistorik, såsom betalningsanmärkningar och kronofogdeskulder, betalar även en förhöjd ränta på 3,98% under det första året. Läs mer om förhöjd ränta nedan.

Är bluestep en seriös bank?

Rekommenderar verkligen. Vi har valt Bluestep eftersom vi var tvunga flytta ut och hade en del sparat pengar för kontaninsats med min man hade 2 anmärkningar 2 månader till. Resten av kontantinsats fick jag av mamma som gåva. Allt funkade bra med Bluestep snabbt och enkelt tycker jag.

Är Svea Bank seriös?

Företaget är etablerat i flera olika europeiska länder där de erbjuder lån och sparande till både privatpersoner och företag. Vårt omdöme är att Svea Finans är ett seriöst företag du kan lita på även om det är svårt att veta vad befintliga kunder egentligen tycker.

Vad vill banken veta vid bolån?

Vad kollar banken vid en ansökan om lånelöfte? När du har ansökt om lånelöfte gör banken en kreditupplysning på dig för att se om du har några betalningsanmärkningar. De värderar också din inkomst, dina omkostnader, din anställningsform och eventuella övriga skulder.

Vad påverkar lånelöfte?

Vad du kan få i lånelöfte baseras på din inkomst och ekonomiska situation. En tumregel är att lånelöftet kan vara omkring fem gånger din årsinkomst. Men lånelöftet påverkas också av andra faktorer, exempelvis om du har andra lån eller betalningsanmärkningar.

Vad krävs för att få lån hos Swedbank?

Du ska vara 18 år och ha en regelbunden inkomst, som inte är bidrag, studiemedel eller liknande. Det ska finnas utrymme i din ekonomi att betala kostnaderna som är förknippade med lånet. Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Relaterade inlägg: