Vad motsvarar tyska B2?

Vad motsvarar tyska B2?

Vad motsvarar tyska B2?

På en kurs i tyska på nivån B2 utvecklar du din känsla för det tyska språket. En kurs i tyska B2 passar dig som redan behärskar tyska bra. För att kunna tillgodogöra dig en kurs i tyskaB2-nivå, bör du ha förkunskaper motsvarande ca B1-nivå på Europarådets nivåskala för språk.

Vad är tyska 3?

Tyska 3 är kurs för dig som tidigare har läst Tyska 1 och Tyska 2. I denna kurs fördjupas dina kunskaper i det tyska språket ytterligare. Under kursens gång får du bland annat träna på att skriva olika texter och berätta om olika saker, så som dig själv, vänskap eller intressen.

Vad motsvarar tyska 4?

Hej! Man brukar säga att det motsvarar steg B1.

Vilken nivå är tyska 5?

Vi och våra partners kan hjälpa dig med språkkurser i tyska, engelska och många andra språk, samt ansökan till många universitet runt om i världen. Fyll i vår intresseanmälan om du vill ha hjälp....Svar:
GERSIELTSTOEFL
B14-542
B25.5-6.572
C17-895
BE

Vad motsvarar franska B2?

På en kurs i franska på nivån B2 utvecklar du din känsla för det franska språket. En kurs i franska B2 passar dig som redan behärskar franska bra. För att kunna tillgodogöra dig en kurs i franskaB2-nivå, bör du ha förkunskaper motsvarande ca B1-nivå på Europarådets nivåskala för språk.

Hur svårt är tyska 4?

OM UTBILDNINGEN Tyska 4 är kurs för dig som tidigare har läst kurser i tyska på gymnasial nivå. I denna kurs fördjupas dina kunskaper i det tyska språket ytterligare. Under kursens gång får du bland annat lära dig att skriva texter och berätta saker på tyska.

Vilken nivå motsvarar franska 5?

Detta är en ungefärlig motsvarighet: Steg 1 (A1-2), Steg 2 (A2-1), Steg 3 (A2-2), Steg 4 (B1-1), Steg 5 (B1-2), Steg 6 (B2-1), Steg 7 (B2-2).

Vad motsvarar franska B1?

En kurs i franska B1 passar dig som har förkunskaper motsvarande ca A2-nivå på Europarådets nivåskala för språk. Du kan förstå fraser och mycket vanliga ord på franska, som gäller personliga förhållanden, till exempel information om dig själv och din familj, närmiljö och vardagliga sysselsättningar samt ditt jobb.

Vilken nivå är franska 3?

Detta är en ungefärlig motsvarighet: Steg 1 (A1-2), Steg 2 (A2-1), Steg 3 (A2-2), Steg 4 (B1-1), Steg 5 (B1-2), Steg 6 (B2-1), Steg 7 (B2-2).

Relaterade inlägg: