Hur fungerar en ipod?

Hur fungerar en ipod?

Hur fungerar en ipod?

Vad är en iPod? iPod är en serie ljud- och videospelare från tillverkaren Apple. Enklare poddar är i första hand musikspelare, små MP3-spelare. De större poddarna spelar även film och går att surfa och ladda hem musik från nätet med via trådlöst nätverk (wifi).

Vad kan man göra med AirPods?

Som standard känner AirPods av när de sitter i öronen och tar emot ljud från din enhet. AirPods pausar och återupptar uppspelningen när du tar ut en av dem eller stoppar uppspelningen utan att återuppta den om du tar ut båda.

Hur man använder AirPods?

Öppna locket på AirPods-fodralet, tryck och håll in den lilla knappen på baksidan och placera AirPods-fodralet bredvid din iPhone eller iPad. AirPods visas längst ner på skärmen på din iPhone eller iPad. Lås upp din iPhone eller iPad och tryck på knappen Anslut.

Hur styr man volymen på AirPods?

Tryck tre gånger på kraftsensorn för att hoppa bakåt. Höj eller sänk volymen genom att säga ”Hej Siri” och någonting som ”Höj volymen” eller ”Sänk volymen”. Eller dra volymreglaget i appen som du lyssnar på, på låsskärmen eller i Kontrollcenter.

Hur fungerar AirPods med Samsung?

Om du har en Android-enhet går du till Inställningar > Anslutning > Bluetooth. Öppna locket när dina AirPods är i laddningsfodralet. Tryck och håll ned inställningsknappen på fodralets baksida tills du ser att statuslampan blinkar vitt. När dina AirPods visas i listan med Bluetooth-enheter väljer du dem.

Relaterade inlägg: