Hur många avsnitt av Hit and Run?

Hur många avsnitt av Hit and Run?

Hur många avsnitt av Hit and Run?

9Hit & Run / Antal avsnitt

När kommer säsong 2 av Hit and Run?

När kan vi förvänta oss att se Hit and Run säsong 2? Netflix brukar sällan låta det gå mer än 12 månader mellan sina populära seriers säsonger. Vissa undantag har skett på grund av pandemin, men just nu vågar vi förvänta oss att fortsättningen dyker upp till sommaren 2022.

Hur många säsonger finns det av La casa de papel?

5La casa de papel / Antal säsonger Netflix tittarmagnet "La casa de papel" (med den engelska titeln "Money Heist") är tillbaka med den första halvan av säsong 5. En säsong som enligt alla utsagor kommer att bli den sista.

Vilken tid kommer La casa de papel Season 5?

La casa del papel säsong 5 – premiär i Sverige De sista avsnitten och den avslutande säsongen kommer att ha premiär den 3 september 2021 och verkar släppas i två delar. Premiär för den första delen är den 3 september och den andra delen släpps den 3 december 2021.

När kommer resten av La casa de papel?

Den femte säsongen kommer att bestå av tio avsnitt. Serien kommer också att var uppdelad i två delar och kommer att släppas på Netflix vid olika tillfällen. Den första delen av serien kommer att ha premiär den 3 september 2021 och den andra delen kommer att släppas den 3 december 2021.

Hur slutar säsong 4 av La casa de papel?

Professorn tror att Lissabon (Itziar Ituño) är död och har, som Tokyos (Úrsula Corberó) berättarröst konstaterar, tappat fattningen. Nairobi (Alba Flores) är skjuten.

När dör Nairobi?

Nairobi (Alba Flores) är skjuten. Och Rio (Miguel Herrán) lider av sviterna efter den tortyr som den höggravida stålsnuten Alicia Sierra (Najwa Nimri) – som numera är den som sköter förhandlingarna mellan rånarna och polisen – utsatte honom för. Och mer kaotiskt blir det.

Hur slutar La casa de papel?

När tredje säsongen slutade var större delen av gänget kvar inne i den spanska riksbanken. Nairobi är sårad, Lisboa fångad och viss tvivel finns att de ska komma levande ifrån situationen. Professorn är som vanligt steget före, men även han skakas när hans stora kärlek tas av polisen.

Relaterade inlägg: