Kan man se vilka som delat ett inlägg?

Kan man se vilka som delat ett inlägg?

Kan man se vilka som delat ett inlägg?

Currents-appen

  1. Öppna Currents-appen .
  2. Tryck på menyn uppe till vänster. Profil.
  3. Scrolla till inlägget du letar efter. tryck på inlägget.
  4. Du ser var inlägget har delats bredvid ditt namn. Tryck på Delas privat om du vill se personerna du har delat det med, under förutsättning att de har ett konto på Currents.

Vad händer om man tar bort en vän på Facebook?

Profilen som du har tagit bort som vän aviseras inte om det. Om du inte vill att en viss person ska se din profil, lägga till dig som vän eller skicka ett meddelande till dig kan du blockera hens profil. Obs! Om du väljer att ta bort en profil som vän blir även du borttagen från den personens vänlista.

Kan man se om någon tagit bort mig på Facebook?

Med appen Who deleted me såklart. Appen, som finns att ladda ner gratis till mobiler och Chrome, berättar för dig vilka som har raderat dig sen senast (och när de gjorde det), och vilka som är dina nya vänner.

Hur ser man delningar på Facebook?

Ange adressen http://graph.facebook.com/ direkt föjt av hela URL:en till sidan du vill kolla. I retur får du antalet delningar omnämnanden.

Vem har delat min bild på Facebook?

Bläddra ned till Sekretess och tryck sedan på Sekretessinställningar. Tänk på följande: Alla kan se dina offentliga uppgifter, såsom namn, profilbild, omslagsfoto, kön, användarnamn, användar-id (kontonummer) och nätverk (ta reda på varför). Det är bara du och dina vänner som kan göra inlägg i din profil.

Hur vet man om man har blivit blockad på Facebook?

Kan jag se något om profilen när jag har blockerat en profil på...

  1. Meddelanden: Din meddelandehistorik med en profil som du har blockerat finns kvar i din inkorg. ...
  2. Innehåll från en gemensam vän: Du kan eventuellt se innehåll om den blockerade personen via gemensamma vänner.

Vad händer när man begränsar?

När du begränsar någon: Kan den personen inte se när du är inloggad eller om du har läst personens meddelanden. Kommer personens nya kommentarer om dina inlägg bara att synas för just den personen. Du kan välja att visa kommentaren genom att trycka på Visa kommentar.

Vad innebär att begränsa någon på Facebook?

När du tar en paus från någon kan du välja att: Se mindre av en persons profil: Begränsa var du ser någons profil på Facebook. Om du väljer att se mindre av någon kommer den här personens inlägg och inlägg som personen är taggad i inte att visas i ditt flöde.

Hur vet man om man är blockerad på Facebook?

Sätt att ta reda på om vi har blockerats på Facebook

  1. Du kan inte hitta personen i sökmotorn.
  2. Du kan inte se deras väggposter.
  3. Du kan inte bjuda in personen till evenemang.
  4. Du kan inte skicka meddelanden till honom via Facebook Messenger.
  5. Du kan inte märka det på bilderna.
  6. Inte på din vänlista.

Vad innebär att ta en paus på Facebook?

Ta en paus från en profil på Facebook som du vill se mindre av. Du kan ta en paus från någons profil på Facebook när du ändrar relationsstatus till singel, skild eller när du lämnar fältet tomt. Du kan även ta en paus från en profil som du vill se mindre av.

Hur delar man någon annans inlägg på Facebook?

Om du vill dela på en väns tidslinje trycker du på DelaFacebook och väljer Väns tidslinje. Ange vännens namn och tryck sedan på Publicera.

Hur kan andra dela mina inlägg på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på Visa mer om dig själv i din profil. Tryck på eller Redigera för att uppdatera din information. Om tillämpligt använder du målgruppsväljaren när du trycker på eller på Redigera för att välja vilka du delar den med.

Relaterade inlägg: