Varför måste man verifiera på YouTube?

Varför måste man verifiera på YouTube?

Varför måste man verifiera på YouTube?

Mer specifikt ber Youtube nu användare att verifiera sin ålder genom att skicka in en bild på giltig legitimation eller kreditkort till Youtube som i sin tur får godkänna att du är gammal nog att se videor med våld, svordomar, droger eller sexuellt innehåll.

Får man svära på YouTube?

Korta ömhetsbevis, som en kyss eller en kram, är tillåtet. Något sexuella situationer: Innehåller delvis sexuell aktivitet eller sexuella teman, till exempel underförstådda sexakter, mildare eller komiska hänvisningar till fetisch eller beteenden eller något sexuella situationer eller diskussioner.

Vad är åldersgränsen för att ha en YouTube kanal?

Ålderskrav. Du kan använda Tjänsten om du är över 13 år; barn i alla åldrar kan dock använda Tjänsten och YouTube Kids (där appen är tillgänglig) om den har aktiverats av en förälder eller vårdnadshavare.

Hur man verifierar sitt YouTube konto?

När du verifierar din kanal blir du ombedd att uppge ett telefonnummer. Vi skickar en verifieringskod via ett sms eller röstsamtal till det telefonnumret.

Kan barn skapa YouTube kanal?

Ålderskrav och mognad Detta är den viktigaste saken att överväga som förälder. Youtube har en åldergräns på 13 år och den är inte tagen ur luften. Upptäcker att Youtube att den som lägger upp innehåll är yngre än 13 år kommer kontot att stängas.

Vem startades YouTube?

2005 Youtube grundas – se det allra första klippet här. I februari 2005 startas en sida där vem som helst kan ladda upp ett videoklipp. Youtubes grundare är Chad Hurley, Jawed Karim och Steve Chen, som alla har jobbat på PayPal.

Vad fanns innan YouTube?

Med Yotube känns det som tio, därför känns det som att det är en evighet sedan Youtube startade. Nu finns det videor överallt. Varenda tidning och webbsida använder sig av det.

Får man visa klipp från Youtube i skolan?

Svar: Utgångspunkten är att det inte är tillåtet att framföra videor från Youtube i undervisningen. Detta eftersom verk som innehåller rörlig bild utgör filmverk i upphovsrättslig mening och framförande av dessa i undervisningen kräver ett skilt tillstånd.

Varför måste jag verifiera ålder på YouTube?

Ibland kanske inte innehållet bryter mot våra policyer, men det kan vara olämpligt för tittare under 18 år. I dessa fall kan vi sätta en åldersgräns på videon. Denna policy gäller för videor, videobeskrivningar, anpassade miniatyrer, livestreamar och alla andra produkter och funktioner på YouTube.

Måste man verifiera ålder på YouTube?

Mer specifikt ber Youtube nu användare att verifiera sin ålder genom att skicka in en bild giltig legitimation eller kreditkort till Youtube som i sin tur får godkänna att du är gammal nog att se videor med våld, svordomar, droger eller sexuellt innehåll.

Relaterade inlägg: