Vad betyder kryptiskt?

Vad betyder kryptiskt?

Vad betyder kryptiskt?

Vad betyder och hur uttalas kryptisk Kryptisk uttalas krypt|isk och är ett adjektiv -t -a. Kryptisk betyder: hemlighetsfull. dunkel.

Har en maka?

En maka, hustru eller fru är en kvinnlig partner i ett äktenskap. Om kvinnans partner dör, kallas hon för änka. Rättigheterna och skyldigheterna som makan har i förhållande till sin partner, och hennes status i samhället och i lagen, är olika beroende på kultur, och har varierat genom tiderna.

Hur stavas etc?

Svar: Etc. är en förkortning för et cetera. Det är latin och betyder betyder 'och det övriga', 'och så vidare'.

Vad är förkortningen för fortsättning?

Fortsättning förkortas forts. Forts. är en avbrytningsförkortning, där man har brutit av ordet efter de fem första bokstäverna. Vi rekommenderar då att man sätter ut en punkt för att visa läsaren att ordet är avbrutet.

Vad är Kättja?

Kättja uttalas kättja och är ett substantiv -n. Kättja betyder: sexuell åtrå

Vad kallas en gång i stallet?

flo, lager, stapel med mera, fornsvenska flō = fornisländska o. fornnorska fló, norska flo f., av urgermanska *flōhō-, jämför lett.

Vad betyder makens?

Ordet make är en synonym till äkta hälft och maka och kan bland annat beskrivas som ”äkta man”. Ordet används i uttrycket ”äkta makar” som betyder ”man och hustru”.

Hur skriver man osv?

Är det två eller fler avbrutna ord i en förkortning sätts punkten mellan varje bokstav, till exempel t.o.m. Det finns dock undantag. I förkortningarna dvs. och osv. räcker det att sätta punkt efter sista avbrytningen.

Vad är förkortningen dvs?

i.e., that is, that is to say; Abbreviation of det vill säga.

Hur skriver man c A?

Svar: Cirka förkortas ca, utan punkt. Ca är en sammandragsförkortning, som består av den första och den sista bokstaven i ordet cirka. Vid sammandragsförkortningar sätter man inte ut någon punkt, eftersom ordet inte är avbrutet.

Vilken dödssynd heter på latin Superbia?

Dödssynderna finns inte uppräknade i Bibeln, utan det var påve Gregorius I som utarbetade den nuvarande listan: Högmod (superbia) Girighet (avaritia) Vällust (luxuria)

Relaterade inlägg: