Vilka husbilar har kamkedja?

Vilka husbilar har kamkedja?

Vilka husbilar har kamkedja?

Fiatmotorerna 100 Multijet, 160 Multijet Power och 180 Multijet Power har en kamkedja av typen "for life" som inte kräver byte. Motorerna 120 Multijet, 130 Multijet och 150 Multijet har en kamrem som ska kontrolleras efter 90 000 kilometer och bytas ut efter 180 000 kilometer på Euro 4-versionerna.

Hur låter en trasig kamkedja?

tickande hörs och så lite brummande. En bil med taskig kamkedja har ett rassel som en frisk bil saknar. Det kan låta allt från nästan ingenting till en riktigt risig cykelkedja. Men det bästa är faktiskt att ha en frisk bil bredvis som referens om man är ovan, då hörs det direkt.

Vilka Ford bilar har kamkedja?

Samtliga motorer i Fords Duratec familj har kamkedja. Samtliga från Duratec familjen.

Vilka motorer är drabbade?

Dieselbilar är något mer drabbade av maskinskador i undersökningen än bensinbilar. De mest typiska skadorna för dieselbilar är skador på bränslevärmare, avgasrening, svänghjul, fördelningslåda/fyrhjulsdrift och spridare. Vanliga skador för bensinbilar är kamdrivningen och skador som kräver att hela motorn byts.

Vilka Fiat Ducato har kamkedja?

Bildelaronline24.se garanterar FIAT Ducato Flak / Chassi 250_, 290_ Transmissionskedja av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.

Har Fiat Ducato kamrem?

FD HBK Medlem. Har en ducato 2,3 liter, 130hk års mod 2007. När vi köpte den på PR husbilar så sa säljare att man byter kamrem vart 5:e år. Men när jag pratade med Fiat verkstad i Halmstad så säger de vart 4:e år.

Relaterade inlägg: