Hur bra är Sonos Arc?

Hur bra är Sonos Arc?

Hur bra är Sonos Arc?

Arc är Sonos allra första Atmos-soundbar. Ljudmässigt imponerar Arc med en tjusig illusion av surroundljud, som påminner om upplevelsen vi fick med den mer än tre gånger dyrare Sennheiser Ambeo. Arc är verkligen maffig och behöver egentligen inga bakhögtalare alls. Men du kan ha det om du vill.

Är Sonos Arc värt pengarna?

Har du en ny TV (med eARC) och vill ha en ensam soundbar som fixar Dolby Atmos kommer du långt med Sonos Arc. Har du dessutom fler Sonos-högtalare hemma placerar sig Arc riktigt bra in i multiroom-upplevelsen. Den är långt i från gratis. Men för rätt person är den utan tvekan värd pengarna.

Vilken tv till Sonos Arc?

Sonos Arc är tillverkad i en elegant avrundad design som med en bredd på nästan 115 cm perfekt matchar större TV-modeller från 55 tum och uppåt. En raffinerad surround-processor och hela 11 inbyggda högtalare ger dig ett ljud som är ljusår bättre än det du får från TV:ns egna pyttesmå inbyggda högtalare.

Är Sonos alltid på?

Sonos produkter är utformade för att förbli påslagna och använda så lite elektricitet som möjligt när de inte spelar musik.

Är Sonos värt pengarna?

Huruvida det är värt pengarna är förmodligen upp till dig som användare och vilka dina krav faktiskt är. Söker du en prisvärd soundbar med många ingångar, HDMI-växlare, Bluetooth och medföljande subwoofer är förmodligen Sonos Playbar och den eventuella SUB-enheten inget för dig.

Hur mycket ström drar Sonos?

Tabellen nedan visar hur mycket ström varje Sonos-produkt förbrukar när de är i viloläge, angivet i watt....
Product120V (Nordamerika)230V (europeiska unionen)
One SL3,0 watt3,4 watt
Play:34,1 watt4,4 watt
Play:5 (gen1)6,9 watt8,0 watt
Play:5 (gen2)2,1 watt2,2 watt

Hur lång är Sonos Arc?

Det är mest ett problem för den som vill spela samma musik i flera rum. Sonos Arc är hela 114 centimeter lång. Den är alltså ganska lång och ser enorm ut om den används till en mindre tv. Tv:n bör vara åtminstone på 55 tum för att inte Arc ska kännas otympligt stor.

Relaterade inlägg: