Vad menas med halvtid fulltid?

Vad menas med halvtid fulltid?

Vad menas med halvtid fulltid?

Om du spelar på halvtid/fulltid spelar du på resultatet i halvtid samt resultatet i fulltid. Om du till exempel tror att bortalaget leder vid halvtid men att matchen slutar oavgjort så spelar du på bortalag – oavgjort.

Vad är Trixie bet365?

Trixie bet När du spelar på tre matcher i ett kombinationsspel kan du välja att spela en Trixie. Det innebär att du spelar tre dubblar och en trippel i samma spel. Minst två av alternativen måste vinna för att någon vinst ska bli utbetald.

Vad menas med BLGM?

BLGM står för “Båda lagen gör mål”, vilket också ibland går under den engelska versionen BTTS (Both teams to score). Just det här spelet är rätt populärt bland våra svenska sportspelare, även om det kan framstå som ett lite krångligt spel att förstå sig på.

Vad är handicap i fotboll?

Fotbollen är en av få sporter där oavgjort är ett vanligt resultat vilket innebär att det finns tre utfall för varje match. Vinst, oavgjort eller förlust. Spelar man på Asian handicap utesluter man oavgjort och det finns endast två utfall per match. Spelbolagen ger båda lagen varsitt handicap att starta matchen med.

Vad menas med dubbelchans?

Dubbelchans innebär att du spelar på två utav tre möjliga resultat i matchen. Alltså, att du spelar antingen 1X, X2, 12. 1 står för hemmaseger, X för oavgjort och 2 för bortaseger. Denna spelvariant används oftast när man anar en skräll.

Vad är en Sportbok?

En sportbok kan ses som hela den underliggande plattformen som spelbolag använder för att erbjuda kunder spel på sport, betting och vadhållning på odds. Kambis produkt kan ses som en white label-lösning där spelbolaget använder Kambis lösning och sportbok för att erbjuda sportspel till sina kunder.

Kan ge höga odds?

Odds används inom vadslagning för proportionen mellan vinst och insats. Ett högre odds ger mer pengar i vinst men är också mer osannolikt. Odds ges av en bookmaker eller annat spelbolag. Odds ges som antingen fasta eller flytande.

Relaterade inlägg: