Vilken TV kanal sänder Wimbledon?

Vilken TV kanal sänder Wimbledon?

Vilken TV kanal sänder Wimbledon?

Tennis: Wimbledon | SVT Play.

Hur ser man Wimbledon?

Hur man tittar på Wimbledon 2021 i USA Wimbledon finns att se i USA via ESPN +, liksom Tennis Channel Plus. Du kan också använda en VPN för att titta på BBC iPlayer om du befinner dig utanför Storbritannien, vare sig i USA eller någon annanstans.

Vilka sänder Wimbledon 2021?

I somras stod det klart att TV-kanalen säkrat rättigheterna även till den brittiska och anrika turneringen Wimbledon, och därmed har Eurosport ensamrätt på samtliga fyra Grand Slam-turneringar – de största tennistävlingarna i världen – och avtalet omfattar Sverige samt 24 andra länder.

Vem sänder WTA 2021?

I Sverige kan man spela och streama WTA-touren via spelbolagen Unibet och bet365, men har man intresse av att se de riktigt stora turneringarna som de fyra olika Grand Slam-turneringarna, så kan man göra det på Eurosport 1 och Eurosport 2, då det är SBS discovery som äger rättigheterna till att sända de fyra stora ...

Vem vann US Open 2021 för herrar?

Vem vann US Open 2021? Det blev två spännande singelfinaler i US Open 2021. På damsidan vann Emma Raducanu, Storbritannien, efter 2-1 i set mot Leylah Fernandez, Kanada. Och bland herrarna vann ryssen Daniil Medvedev mot serbiske världsettan Novak Djokovic.

Vem vann US Open i golf 2021?

Jon Rahm Spanien 2021 U.S. Open/Vinnare

Relaterade inlägg: