Hur mycket pengar har David Beckham?

Hur mycket pengar har David Beckham?

Hur mycket pengar har David Beckham?

David Robert Joseph Beckham OBE, född i Leytonstone, London, England, var en engelsk fotbollsspelare som avslutade sin karriär i den franska klubben Paris Saint-Germain i Ligue 1. Beckham var en av världens rikaste fotbollsspelare med en förmögenhet på 175 miljoner pund.

Var kommer Beckham ifrån?

London, StorbritannienDavid Beckham / Födelseort (Whipps Cross University Hospital)London är huvudstad i Storbritannien och i riksdelen England. Staden grundades under namnet Londinium som huvudstad i den romerska provinsen Britannia, för vilken den också utgjorde hamnstad vid floden Themsen. Wikipedia

Vilka klubbar har David Beckham spelat i?

David Beckham hade en lång, framgångsrik karriär och tog sig till klubbar som Manchester United och Real Madrid. Men det kan vara så att han har sin tuffaste utmaning framför sig.

Vem är David Beckham Gift med?

Victoria BeckhamDavid Beckham / Make/maka (från 1999) Victoria Caroline Beckham, OBE, född Adams den i Harlow, Essex, är en brittisk modedesigner och popsångerska som är medlem i Spice Girls. I Spice Girls går hon under namnet Posh Spice. Hon är sedan 1999 gift med David Beckham, och de har fyra barn tillsammans. Victoria Beckham i maj 2010.

Var bor David Beckham?

Kolla in i David och Victoria Beckhams lyxhem i Miami När David Beckham blev delägare i fotbollslaget Inter Miami CF så flyttade han också till staden med hustrun Victoria. Nu bor paret i en 960 kvadratmeter stor lyxlägenhet i en av stadens mest exklusiva skyskrapor.

Hur gamla är Victoria Beckhams barn?

Victoria Beckham gifte sig med David Beckham den . Paret har fyra barn, Brooklyn (1999), Romeo (2002), Cruz (2005) och Harper (2011).

När slutade Beckham i landslaget?

2013David Beckham / Aktiv till

Vad hette Victoria Beckham innan hon gifte sig?

Victoria Caroline Beckham, OBE, född Adams den i Harlow, Essex, är en brittisk modedesigner och popsångerska som är medlem i Spice Girls. I Spice Girls går hon under namnet Posh Spice. Hon är sedan 1999 gift med David Beckham, och de har fyra barn tillsammans.

Vad jobbar Brooklyn Beckham med?

Brooklyn Beckham, 21, har en rejäl följarskara med över 12 miljoner följare på Instagram. Här är allt du vill veta om modellflickvännerna, stundande giftermålet, relationen till föräldrarna och karriärval. Brooklyn Beckham var kändisparet Victoria och David Beckhams första son och föddes den .

Hur gamla är Beckhams barn?

Nu är Phoebe Torrance, 27, tillsammans med hennes son, Brooklyn Beckham, 20. Fotbollsproffset David Beckham och Spice Girls-stjärnan Victoria Beckhams barn växer upp snabbt. Parets första son, Brooklyn Beckham, är i dag 20 år gammal.

Relaterade inlägg: