Vad kostar taxi till Kastrup?

Vad kostar taxi till Kastrup?

Vad kostar taxi till Kastrup?

Bästa taxipriser - Kastrup (Copenhagen Airport CPH)
Typ av resaStadPris
FlygtaxiMalmö-Kastrup Flygplats7 9 9 SEK
FlygtaxiLund-Kastrup Flygplats109 9 SEK
FlygtaxiHelsingborg-Kastrup Flygplats151 9 SEK
FlygtaxiBjärred-Kastrup Flygplats109 9 SEK

Vad kostar taxi från Kastrup till Köpenhamn?

Att resa med taxi från Kastrup in till Köpenhamns innerstad kostar ungefär 250-300 DKK och resan tar 10-20 minuter beroende på trafiken. Alla taxibilar tar betalkort, men det är viktigt att säga till att du vill betala med kort innan taxin börjar rulla så att chauffören kan köra det i kortläsaren.

Hur åker man taxi i Köpenhamn?

Befinner du dig i Köpenhamns innerstad och saknar en taxi? Då kan du enkelt beställa en taxi genom att ringa oss på +45 35 35 35 35. Vi har alltid en anställd redo att hjälpa dig dygnet runt med att ta dig från Köpenhamn och fram till din destination. Du kan också beställa en taxi via appen.

Hur tar man sig från Köpenhamns flygplats till centrum?

Från flygplatsen finns en anslutning till Köpenhamns centralstation med buss 5C. Det tar ungefär 36 minuter. Bussen stannar precis utanför Terminal 3. Förutom offentliga bussar är flygplatsen en hållplats för flera bussbolag.

Får svensk taxi hämta på Kastrup?

När du åker taxi blir du avlämnad direkt utanför den terminal du ska resa ifrån. För återresan så finns en särskild taxikö precis utanför Terminal 3 som är reserverad för taxi till Sverige.

Relaterade inlägg: