Hur spelar man Lasertag?

Hur spelar man Lasertag?

Hur spelar man Lasertag?

Laser tag (som det kallas i USA) spelar du i lag eller alla mot alla (s.k solospel). Din, och lagets uppgift är enkel -samla så mycket poäng det går genom att slå ut motståndarnas möjlighet till attack! Det gör du genom att skjuta de olika träffytorna på motståndarnas utrustning.

Hur gammal måste man vara för att köra Laserdome?

Laserdome kan spelas av alla, killar som tjejer, stor eller liten. Laserdome har inget med styrka att göra – det är snabbhet, pricksäkerhet och samarbetsförmåga som är avgörande. Rekommenderad ålder från sju år och uppåt. Kalaset tar ca en timme och 40 min, från det att ni kommer tills det är dags att gå hem.

Måste man boka tid till Laserdome?

Av dessa anledningar rekommenderar vi dig att vänta med ett besök på Laserdome. Vi har bokat dagspass -kan vi ta paus emellan spelen? Ja vi rekommenderar att ni tar paus efter varannan/ var tredje spel. Det går bra även att lämna Laserdome och återkomma senare under dagen och fortsätta spela.

Hur fungerar Laserdome?

Din uppgift är att samla så mycket poäng som möjligt genom att skjuta de blinkande fälten på fiendens utrustning. Varje spelare har 5 blinkande fält (träffytor). En träff på bröst ger 200 poäng, rygg 100 poäng, axlar & vapenträff 50 poäng. Varje träff registreras automatiskt i din utrustning och du tilldelas poäng.

Vad ska man ha på sig Laserdome?

Vad skall man ha på sig när man spelar Laserdome? Mörka oömma kläder. Helst svarta eller mörka kläder så syns du mindre i arenans uv-ljus. Vita kläder lyser i UV-ljuset och då har du mindre chans gömma dig..

Vad är det som är speciellt med en laserstråle?

Laserljus skiljer sig från annat ljus i ett antal avseenden: Det är höggradigt parallellt. Divergensen i strålen ligger för en bra laser på mellan 0.2 och 1 mrad. Om strålen förbereds med en så kallad beam expander (svensk allmängiltig översättning saknas) kan divergensen nedbringas till storleksordning 0.01mrad.

Relaterade inlägg: