Hur mycket kan man vinna i Grannyran?

Hur mycket kan man vinna i Grannyran?

Hur mycket kan man vinna i Grannyran?

Du har chans att vinna många miljoner i Grannyran tre gånger under 2022. Den totala beräknade vinstpotten för årets Grannyror är 492 miljoner kronor.

Hur mycket kan man vinna på Postkodlotteriet?

I Postkodlotteriet har du ny vinstchans varje dag. Under året har du chans på vinster värda totalt 000 kronor. Beloppet avser total vinstsumma att fördela under lotteriåret 2022. Vinstandel minst 40 procent.

Vilka vinner i Grannyran?

Postnummer 113 35 i Stockholm vinner Grannyran i april 2022. Nu ska 109 miljoner kronor delas mellan de jublande grannarna i Vasastan. Kom och fira med vinnarna – och se Medina och Robin Bengtsson framföra sina nya hits. För första gången någonsin vinner Stockholm i Grannyran.

Är det värt att vara med i Postkodlotteriet?

Ytterligare en anmärkningsvärd aspekt är att Postkodlotteriet framhåller sig som "marknadsdriven välgörare" av stora mått. Det är ett av skälen till att man lyckats rekrytera internationella megakändisar med stort förtroendekapital som reklampelare. Men snacket om välgörenhet är både olustigt och överdrivet.

Vilka vann i Grannyran 2022?

Postnummer 975 94 i Luleå vinner Grannyran i januari 2022. Nu ska hela 261 miljoner kronor delas mellan de jublande grannarna.

Relaterade inlägg: