Hur varmt är det i Ayia Napa i december?

Hur varmt är det i Ayia Napa i december?

Hur varmt är det i Ayia Napa i december?

Medeltemperaturer
DagstemperaturVattentemperatur
septemberDagstemperatur 30°cVattentemperatur 27°c
oktoberDagstemperatur 26°cVattentemperatur 26°c
novemberDagstemperatur 21°cVattentemperatur 22°c
decemberDagstemperatur 17°cVattentemperatur 20°c

Hur varmt är det på Cypern på höstlovet?

Cypern på höstlovet Cypern är den del i Medelhavet där värmen stannar länge. I oktober är det fortfarande runt 25 grader här och havet är ljummet.

Vad heter Ayia Napas flygplats?

Flygplatsen som ligger närmast Ayia Napa är Larnaca International Airport. Den andra flygplatsen som finns på Cypern och slussar turister till Ayia Napa är Paphos International Airport.

När är det säsong i Ayia Napa?

Cypern och Ayia Napa kan stoltsera med Europas renaste badvatten och Nissi Beach som har blivit framröstad till Europas bästa badstrand. Vid en ungdomsresa till Ayia Napa rekommenderar Nordic Invasion att resa mellan maj till augusti då säsongen är som bäst.

Kan man åka till Cypern Corona?

Från och med krävs inget vaccinationsbevis, tillfrisknandebevis eller bevis på negativt Covid test för inresa till Republiken Cypern. Detaljerad information om inresebestämmelserna finns på den cypriotiska myndighetens hemsida: Destination Protocol.

Vart ska man åka i november?

I november bjuder populära resmål som Kanarieöarna, Madeira och Egypten på behaglig värme kring ca 20-25°. Önskar du en ännu varmare semester? Sikta mot Asien eller Mellanöstern – i Thailand, Sri Lanka och Förenade Arabemiraten är det ca 30° varmt i november.

Hur är Cypern på höstlovet?

HöstlovCypern Här är snittemperaturen 22 grader i Oktober och 17 i November. Det regnar mer på hösten än på sommaren – 4 resp 6 dagar med regn i oktober och november. Och till skillnad från 13 soltimmar per dygn i Juli är det 8 soltimmar i November.

Hur varmt är det i Cypern i oktober?

Medeltemperaturer
DagstemperaturSoltimmar per dag
septemberDagstemperatur 30°cSoltimmar per dag 10h
oktoberDagstemperatur 27°cSoltimmar per dag 9h
novemberDagstemperatur 22°cSoltimmar per dag 7h
decemberDagstemperatur 17°cSoltimmar per dag 6h

Hur varmt är det i Ayia Napa i juni?

Havsvattnet är omkring 24.5°C (min/max: 22.2°C/26.9°C) vilket generellt gör det möjligt att bada länge och njuta av vattensporter. Observera också att i juni är klimatet perfekt med en medeltemperatur utomhus på 26.87°C, 4.55mm nederbörd (av 0 dagar) och en fuktighet på 63.96 %.

Relaterade inlägg: