Hur bra är Rapido husbil?

Hur bra är Rapido husbil?

Hur bra är Rapido husbil?

Med enastående känsla för design skapar Rapido husbilar som är något utöver det vanliga. Träffsäkerheten i detaljer och materialval har skapat stora framgångar och gett lojala kunder. Formspråket gör att Rapidos husbilar skiljer sig från mängden – fransk design när den är som bäst!

Vem tillverkar Rapido?

År 2014 anslöt sig Nicolas ROUSSEAU, Pierres son, till företaget och har tagit det kommersiella ansvaret för RAPIDO. Därmed har den tredje generationens passion för produkten tagit plats. Från att ha varit ett franskt kvalitetsmärke har RAPIDO blivit en europeisk koncern, ledande inom branschen exklusiva husbilar.

Vem säljer Rapido Husbilar?

Återförsäljare av Rapido

  • Forsbergs Fritidscenter AB. Fölehagsvägen 1. 39239 Kalmar. ...
  • Bengt i Örkeljunga. Skåneporten 2. 28638 Örkelljunga. ...
  • Tumbo Husvagnar AB. Tumbo 37. 63531 Kvicksund. ...
  • Pr husbilar AB. Vetegatan 6. 46691 Sollebrunn. ...
  • Norrkust Caravan AB. Klöverstigen 10. 95251 Kalix. ...
  • AB Lindströms husvagnar. Sköldvägen 11. 74650 Bålsta.

Vem säljer frankia husbil?

Här hittar du alla nya Frankia-husbilar vi har i lager på våra sju center (har vi inte din favorit inne så hör av dig – vi fixar det mesta). Bilar som bara är att rulla ut, flytta in i och rulla iväg med. Glöm inte heller att vi gärna byter in din gamla husbil och kan ordna bra finansiering med vår partner Wasa Kredit.

Var tillverkas frankia husbil?

Vi är stolta över varje Frankia som produceras i vår fabrik i Marktschor- gast. Samtliga Frankia som byggs i fabriken är anpassade efter kundens önskemål. Husbilarna är fulla av tekniska lösningar, nya idéer och praktiska detaljer - allt för att din semester ska bli fulländad.

Relaterade inlägg: