Vart är bäst att åka i oktober?

Vart är bäst att åka i oktober?

Vart är bäst att åka i oktober?

För riktig solsemester har vi flera varma resmål i oktober, bland annat Bali, Thailand och Maldiverna. Lite mildare temperaturer hittar du i andra varma länder som Cypern, Turkiet och Marocko. Om du brukar ligga i skuggan på stranden kanske Kreta, Mallorca eller Rhodos kan passa bättre.

Var ska man åka i höst?

För dig som gillar svalkande brisar är Sorrento i Italien, Kroatien och Madeira utmärkt varma resmål i september....Spola tillbaka sommaren med temperaturer runt 20-26 grader:

  • Italien.
  • Kanarieöarna.
  • Kroatien.
  • Madeira.
  • Mauritius.
  • Seychellerna.

Är det värt att resa till Kreta i oktober?

Greklands största ö Kreta är ett bra resmål eftersom värmen håller i sig även under lågsäsongen i september och oktober. Kreta har högsäsong under juli och augusti, då både värmen och pulsen är som högst. Den grekiska ön fortsätter att vara en favorit även när luften blivit lite svalare.

Hur varmt brukar det vara i Spanien i oktober?

Vädret i Spanien i oktober Spanien i oktober har temperaturer så låga som 12°C och höga som 21°C grader. Det är definitivt på den mildare sidan under oktober, men det är en bra idé att ta med sig något extra varmt i fall om att.

Vart åker man i november för värme?

I november bjuder populära resmål som Kanarieöarna, Madeira och Egypten på behaglig värme kring ca 20-25°. Önskar du en ännu varmare semester? Sikta mot Asien eller Mellanöstern – i Thailand, Sri Lanka och Förenade Arabemiraten är det ca 30° varmt i november.

Hur är Rhodos i oktober?

Vattentemperaturen ligger på ca 20-25 grader under sommaren och solen skiner ca 12 timmar per dag. I oktober börjar det bli svalare med temperaturer runt 25 grader igen. I slutet av oktober-november övergår vädret till lite ostadigare och det kan komma regnskurar men oftast inget långvarigt.

Är det varmt i Grekland i juni?

I juni har sommaren kommit på riktigt till Europa. Nu är det pålitligt varmt kring Medelhavet, med temperaturer på ca 25-30°. Varmast är det i Turkiet och på Cypern. Grekland, Kroatien och Mallorca är också populära resmål för sol och bad i juni.

Relaterade inlägg: