Vad händer om man har för mycket tvättmedel?

Vad händer om man har för mycket tvättmedel?

Vad händer om man har för mycket tvättmedel?

För mycket tvättmedel är inte bra för miljön, kläderna eller för tvättmaskinen. Många lägger till extra tvättmedel för de tror att tvätten blir renare då, men så är det inte. Allt tvättmedel åker inte ut med sköljvattnet vid överdosering utan en del medel blir kvar i kläderna.

Vilken tvättmaskin är bäst i test?

I tidningen Råd & Röns senaste test från januari 2020, är hela 150 maskiner med i sammanställningen. Bäst i test med 73 poäng är LG FH495BDS2/FH6F9BDS2 och på delad andraplats kommer flera tvättmaskiner från Miele bland annat modellerna WCG 130, WCI 330, WCI 120 som alla får 72 poäng. Bosch WAT283T8SN, som är vår mest prisvärda tvättmaskin, ...

Vilken tvättmaskin är bäst i konsumentundersökningen?

Bästa tvättmaskinstillverkare i denna stora konsumentundersökning blev, inte helt oväntat, Miele med poäng (460 tvättmaskiner från Miele utvärderades). På andraplats kom Bosch med 92 poäng och 1 890 undersökta tvättmaskiner. Läs gärna även vilket tvättmedel som är bäst, så att du drar full nytta av din nya tvättmaskin.

Vad är den mest prisvärda tvättmaskinen?

Bosch WAT283T8SN, som är vår mest prisvärda tvättmaskin, ligger på en delad 8:e plats och får bra betyg i delmomenten tvätt och centrifugering. Samtliga tvättmaskiner på topp 15-listan är relativt dyra och kostar mellan 9 000-18 000 kronor.

Hur många kilo räcker det för en tvättmaskin?

6-7 kg: För en liten familj på två eller tre personer. Mindre familjer och hushåll på 2-3 personer klarar sig i regel bra med en tvättmaskin som har 6 eller 7 kg kilos kapacitet.

Relaterade inlägg: