Hur vet man vilken vagn som är Obokad?

Hur vet man vilken vagn som är Obokad?

Hur vet man vilken vagn som är Obokad?

Funktionen ”Hitta en obokad plats” möjliggör för resenärer att se vilka platsbiljetter som är obokade på det tåg de reser med och som eventuellt kan vara möjliga att sitta på under resan mot Stockholm eller Göteborg.

Hur långt i förväg släpper SJ biljetter?

SJ - Biljettsläpp fyra gånger per år, inte 3 månader innan. Tänkte att detta förtjänar sitt eget inlägg, eftersom frågan återkommer ofta och många fortfarande svarar att SJs biljetter släpps 3 månader i förväg: Biljettsläppen sker vanligtvis fyra gånger per år och gäller för en hel säsong.

När släpps billiga tågbiljetter?

Biljetter för perioden december till april släpps ofta i slutet av augusti eller i början på september. Biljetter för perioden juni till augusti släpps i mars och biljetter för september till december släpps i maj eller juni.

Hur räknas Vagnsordning?

Vagnsordningen räknas upp från den yttre motorvagnen (med strömavtagare på taket). Ett tågset består av två (2) eller tre (3) vagnar där vagn ett (1) är motorvagnen och vagn tre (3) är manövervagnen. Numreringen räknas sedan upp från varje lok och som att varje tågset har tre vagnar.

Är ingen sittplats?

Ibland kan det dock vara så att det finns en ledig sittplats utan att man vet om det. För att underlätta i sökandet efter ett tomt säte väljer nu ett av de stora tågbolagen att provlansera en digital tjänst som hjälper dig att hitta en plats att sitta på då du är ute och reser.

Hur vet jag vilken vagn SJ?

I appen har vi en funktion där du kan se vagnläge. Den visar var på perrongen du ska stå för att hamna nära din vagn, när tåget ankommer till stationen. Vad krävs för att kunna använda funktionen? Du behöver en biljett i appen.

Hur många vagnar har mitt tåg?

Nu blir det lättare att hitta din vagn När du bokat en biljett hittar du funktionen under ”Biljetter” i SJs app. Den dyker upp om den finns tillgänglig på stationen du åker ifrån.

Relaterade inlägg: