När kommer nästa leverans av PlayStation 5?

När kommer nästa leverans av PlayStation 5?

När kommer nästa leverans av PlayStation 5?

när kommer ps5? Vi tror att konsolen släpps igen i början av 2021 i utvalda butiker men den kan dyka upp närsomhelst egentligen. Vissa rykten går att ps5 kommer ut i utvalda butiker inom kort. Det finns dock många förbokningar så det är bra att vara alert för att hinna köpa ett playstation 5 före den tar slut igen.

Vad heter Sonys chefsarkitekt bakom PS5 an?

Sonys systemarkitekt Mark Cerny berättar mer om jobbet bakom PS5 och vad som väntar oss. Här är de senaste detaljerna kring den nya konsolen.

När kommer PS5 gå ner i pris?

När kommer PS4 i lager?

Var kan man köpa PlayStation 5?

Vilka har utvecklat Ratchet & Clank Rift Apart?

Är det värt att köpa PlayStation 5?

Varför säljs inte PS4 längre?

Hur många PS5 har sålts i världen?

Vad kostar förhandsbokning av PS5?

Även om det inte finns något officiellt pris på PS5 i dagsläget kan du ändå förboka konsolen. Ett flertal affärer erbjuder redan förhandsbokning av PS5. Samtliga listar ett pris på ungefär 10 000 kronor.

När kommer Playstation 5 släppas?

På PriceRunner älskar vi priser och har därför låtit prisanalytikerna kavla upp ärmarna för att djupdyka i historiska data, officiella uppgifter, rykten och en nypa japanskt skrock. Våra analytiker tror att Playstation 5 sannolikt kommer släppas klockan 20:20 fredagen den 20 november 2020 till priset 6390 kronor.

Hur mycket kostar PS5 digital Edition?

I skrivande stund har vi bara dollarpriserna, men de ger oss ett bra riktmärke. Playstation 5 kommer att kosta 499 dollar. Det är samma Som Xbox Series X, vilket borde göra att PS5 får samma svenska pris på 5 695 kronor. Playstation 5 Digital Edition landar på 399 dollar, vilket med ovanstående hjärngympa placerar den på ungefär 4 800 kronor.

Relaterade inlägg: