Är det fri retur på Boozt?

Är det fri retur på Boozt?

Är det fri retur på Boozt?

Ångerrätt: Enligt EU-lag har alla distansavtalskunder rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från köptillfället. Öppet köp: Boozt.com erbjuder däremot fria returer inom 30 dagar från den dagen du mottar din beställning.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket Boozt?

Ej uthämtade paket Paket som inte hämtas inom den tid som anges på avin kommer att skickas tillbaka till vårt lager. Vi har rätt att ta ut en avgift på 199 kronor som motsvarar våra kostnader för frakt i de fall du inte hämtar ut ditt paket.

Hur mycket får man returnera?

Handlar du på nätet har du rätt att hem och undersöka det du har beställt innan du bestämmer dig. Det är e-butikens ansvar att informera om att du kan betala för varans värdeminskning om du returnerar något som du har hanterat mer än nödvändigt.

Vad menas med fri retur?

Öppet köp är frivilligt Öppet köp innebär i grund och botten att du ger dina kunder möjligheten att köpa produkter och sedan lämna tillbaka dem inom en viss tidsperiod, enligt särskild villkor. Ångerrätten kan alltså sägas vara en särskild form av öppet köp, som du som e-handlare måste erbjuda enligt lag.

Är Booztlet seriöst?

Först försvann min leverans och jag fick själv kontakta Booztlet angående detta. Vi gjorde en ny leverans, jag fick tillbaka mellanskillnaden på dom varor som fanns kvar, men alla fanns inte kvar att beställa. När den nya levereransen kom innehöll den en vara i fel storlek, 2xl istället för small.

Vad händer om man inte hämtar ut Instabox?

Jag kan inte hämta ut mitt paket idag, hur länge ligger det kvar? Ditt paket ligger i skåpet i tre dagar (helgdagar räknas som halvdagar). Efter tre dagar hämtar vi hem ditt paket till vårt lager och du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma, eller ett annat av våra skåp, utan extra kostnad.

Vad kostar retur PostNord?

Det är gratis om du använder vår returetikett och skickar returen med PostNord eller Bring. Om du beställt via PostNord kan du returnera ditt paket hos ditt lokala PostNord-kontor.

Relaterade inlägg: