Hur kan man spara sms?

Hur kan man spara sms?

Hur kan man spara sms?

Det finns egentligen två sätt att spara ner sina sms. Antingen använder man en app som sparar ner alla sms och mms till minneskortet i telefonen, eller så synkar man helt enkelt alla meddelanden med hjälp av en app till Googles e-posttjänst Gmail.

Hur sparar man meddelanden?

Så säkerhetskopierar du med SMS Backup+

  1. Starta appen och tryck på Anslut i menyn för att spara meddelandena till Google Drive. ...
  2. Välj det Google-konto som meddelandena ska kopieras till och tryck på OK. ...
  3. Gör dina första backup genom att trycka på alternativet SÄKERHETSKOPIERA och dina meddelanden sparas på Google Drive.

Kan man spara sms från iPhone?

Om du stänger av Meddelanden på iCloud på en iPhone, iPad eller iPod touch, kommer din meddelandehistorik att inkluderas i iCloud-säkerhetskopian. Om du ställer in en Apple Watch åt en familjemedlem, är Meddelanden på iCloud det enda sättet att säkerhetskopiera meddelanden.

Kan man spara en hel sms konversation?

Det finns någon app som skickar över sms som en konversation till din gmail, finns som sparar konversationer som txt eller andra filformat.

Hur kopierar man en SMS konversation?

steg 1: Gratis nedladdning SMS Backup & Restore Från Google Play Butik. steg 2: Ställ in inställningar för säkerhetskopiering av meddelanden. Du kan säkerhetskopiera alla meddelanden eller de valda konverteringarna till SD-kortet. steg 3: Anslut din Android-telefon till datorn.

Relaterade inlägg: