Vem har dödat Elin?

Vem har dödat Elin?

Vem har dödat Elin?

Han dömdes till 16 års fängelse. Philip Grahn, 27, och Elin Klinteberg, 18, var vänner – men en kväll när de spelade sällskapsspel blev de osams. Han har erkänt att han dödade Elin genom flera slag mot huvudet med en hammare. Nu döms Philip Grahn till 16 års fängelse för mordet på Elin.

Vem är dömd för mordet på Palme?

I juli 1989 dömdes Christer Pettersson för mordet på statsminister Olof Palme av en oenig tingsrätt. Tingsrättens tre nämndemän ansåg att han var skyldig till mordet, medan de två lagfarna ledamöterna frikände honom. Christer Pettersson överklagade domen till hovrätten, som tog upp fallet i oktober 1989.

Vem hittade Elin Krantz?

Året efter dömdes han till 16 års fängelse och utvisning för mord och försök till våldtäkt. Den etiopiske medborgare Ephrem Yohannes hade vid tiden för mordet ett permanent uppehållstillstånd. Sedan november 2011 avtjänar han straffet på Salbergaanstalten i Sala. Men nu vill han bli förflyttad till hemlandet.

Vart mördades Elin Krantz?

Elin Krantz, född 16 augusti 1983 i Falköping, död 26 september 2010, var en 27-årig svensk kvinna, som mördades i stadsdelen Länsmansgården i Göteborg i Sverige hösten 2010.

Hur visste Skandiamannen?

Om Skandiamannen spanade efter Olof Palme utanför Grand när filmen tog slut: hur visste han att Palme var där från första början? En teori är att Skandiamannen lämnade sin arbetsplats för att äta middag och då såg Olof Palme vid Grand.

Vem har mördat mest i världen?

Den värsta seriemördaren i modern tid var engelsmannen Harold Shipman. Som praktiserande läkare lyckades han mörda 218 patienter med överdoser av bland annat morfin. Det är dock troligt att han mördade lika många till. Han började som läkare år 1970 och greps 1998.

Relaterade inlägg: