Hur mycket kostar det att åka buss i Spanien?

Hur mycket kostar det att åka buss i Spanien?

Hur mycket kostar det att åka buss i Spanien?

Hitta billiga bussbiljetter i Spanien
Dagliga bussarGenomsnittligt pris
Bussar från Madrid till Málaga3242 kr
Bussar från Madrid till Sevilla5390 kr
Bussar från Málaga till Madrid3242 kr
Bussar från Sevilla till Madrid5387 kr

Vad kostar det att åka buss på Mallorca?

En enkelbiljett kostar 5,00 € men de som bor på Mallorca behöver bara betala 1,00 €. Barn under 5 år åker gratis tillsammans med en vuxen med giltig biljett. För mer information se webbsidan och tidtabell för busslinje 21.

Hur betalar man bussen i Spanien?

Åka buss i Spanien Bussbolagen har också hemsidor som du når via nätet. Du kan boka i förväg men många gånger så går det lika bra att betala biljett direkt på bussen.

Vad kostar buss i Palma?

Buss nummer 1 går till och från Palmas flygplats från centrala Palma. Bussen avgår var 15 minut ungefär och en enkelbiljett kostar € 3. Om du hellre ta en taxi till din destination finns det bilar som väntar vid en skyltad taxistation utanför terminalen. En taxiresa till Palma tar 15 minuter och kostar ca €15.

Hur betalar man bussen i Torrevieja?

Busskortet kan man köpa på bussen!

Hur åker man buss i Torrevieja?

När går bussen och varifrån? Det går flera turer dagligen till bl a Torrevieja, Alicante och Cartagena. Vi rekommenderar att ladda ner appen med turlistor och kartor som visar var bussen stannar och avgår. Självklart finns det taxi i området.

Vad kostar det att åka buss i Torrevieja?

Det kostar mellan 50 och 70 euro att åka taxi mellan flygplatsen i Alicante och Torrevieja centrum. Flygbussen kostar 7 euro och går flera gånger per dag i vardera riktning.

Vad kostar det att äta på restaurang i Spanien?

Matkostnader i Spanien är inte alltid billigare än i Sverige. Om du vill äta ute restauranger kan du förvänta dig betala någonstans mellan €13 och €25 i genomsnitt. Dessa kostnader kan bli rätt så stora om du väljer att äta på restaurang varje dag. Du kan också äta snabbmat för mellan €6 och €8.

Relaterade inlägg: