Vilken tränare tjänar mest?

Vilken tränare tjänar mest?

Vilken tränare tjänar mest?

I listan över vilken tränare som är bäst betald hittar vi en överlägsen etta - Atlético Madrids tränare Diego Simeone tjänar hela 3,33 miljoner euro, motsvarande 34,6 miljoner kronor. Manchester Citys Pep Guardiola ligger på en andraplats - och tjänar då drygt hälften av vad Simeone gör.

Hur mycket tjänar man som fotbollstränare?

32 600 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket tjänar man i division 2?

I snitt ligger lönerna på uppskattningsvis 5-6000 kronor i månaden.

Vem tjänar mest i Premier League 2021?

Top 10 bäst betalda spelarna i Premier League 2021 finner du nedan. 1. Cristiano Ronaldo (anfallare) – Manchester United – 510,000 GBP per vecka.

Hur mycket tjänar Guardiola?

Premier League är fortfarande den rikaste ligan i världen och detta faktum återspeglas i chefernas löner. Här är den uppdaterade listan över de mest tjänande tränarna i den engelska toppklassen har Pep Guardiola i toppen med en lön på 19 miljoner pund per år.

Vem är bäst betald i Premier League?

Top 10 bäst betalda spelarna i Premier League 2021 finner du nedan.

  • Cristiano Ronaldo (anfallare) – Manchester United – 510,000 GBP per vecka.
  • Kevin de Bruyne (mittfältare) – Manchester City – 400,000 GBP per vecka.
  • David de Gea (målvakt) – Manchester United – 375,000 GBP per vecka.

Får man betalt i division 1?

Det lag som får minst går från 3 till 6 miljoner kronor. Division 1-klubbarna får i dag 120 000 kronor från sin centralorganisation.

Hur mycket tjänar en landslagsspelare i fotboll?

mycket tjänar en landslagsspelare i fotboll Seger i en bortalandskamp ger 8 000 kronor. Spelartruppen får dessutom en ersättning på tolv kronor per såld biljett vid hemmamatcher. I avtalet ingår däremot inte lön för mästerskap eftersom den betalas ut från de internationella fotbollsförbunden Uefa och Fifa.

Vem är världens bästa fotbollstränare?

Italienaren Carlo Ancelotti är den mest framgångsrika tränaren med totalt sju titlar, följt av Giovanni Trapattoni och Alex Ferguson med sex vunna titlar vardera.

Relaterade inlägg: