Hur mycket tjänar en professionell caddie?

Hur mycket tjänar en professionell caddie?

Hur mycket tjänar en professionell caddie?

Som caddie på PGA-touren får man i regel fem procent av prispengarna om spelaren klarar kvalgränd, sju procent om det blir topp 10, och 10 procent för en seger.

Hur många majors har Tiger?

Herrar som vunnit mer än en major
SpelareAntal segrarUS Open
Tiger Woods152000, 2002, 2008
Walter Hagen111914, 1919
Ben Hogan9,
Gary Player91965

Hur mycket tjänar en professionell golfspelare?

55 200 kronor Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad krävs för att bli caddie?

blir du caddie De flesta har fått jobb genom rekommendationer. Någon anställningstrygghet är det heller inte tal om. Du kan få ett jobb lika snabbt som du kan bli av med det. Jesse Karlsson jobbade som caddie på herrarnas Europatour i tio år innan han la västen på hyllan.

Vem har vunnit mest majors i golf?

Jack Nicklaus har vunnit flest majortävlingar i golfhistorien, och den spelare som ligger närmast efter honom är Tiger Woods, med 15 segrar.

Vem har vunnit sju majors i golf?

1954 vann Palmer de amerikanska amatörmästerskapen vilket gav honom självförtroendet att våga testa på ett liv som proffs. Framgångarna kom omgående då han redan i sin debutsäsong kunde vinna sin första tour-seger. Sammanlagt blev det 62 vinster på PGA-touren, vilket är femte bäst genom tiderna, och sju major-titlar.

Relaterade inlägg: