När släpps biljetter AIK Djurgården 2022?

När släpps biljetter AIK Djurgården 2022?

När släpps biljetter AIK Djurgården 2022?

Från och med nu kan du köpa biljetter till derbyt mot AIK på Friends Arena den 24 april. Som medlem i Djurgården fotboll fick du under onsdagen ett mejl från oss där du kunde köpa biljetter till derbyt mot AIK på Friends Arena söndagen den 24 april klockan 15:00.

När släpper AIK biljetter?

När släpps biljetterna? Biljettsläppen till de olika matcherna, oavsett tävling (Allsvenskan, Svenska cupen, o s v) kommuniceras alltid på www.aikfotboll.se. Håll utkik här på hemsidan eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du det inte.

Hur många biljetter är sålda AIK Norrköping?

Toppmötet spelas på söndag klockan 17:30. För tre dagar sedan hade det sålts 17 000 biljetter - så försäljningen går med andra ord i rask takt.

När släpps biljetter Allsvenskan?

Försäljningen av Säsongskort avslutas fredag 25 mars 23:59. Alla som har köpt säsongskort kommer att få e-tickets till premiären på Tele2 Arena och ett fysiskt kort som gäller för resterande hemmamatcher på Stadion utskickat i slutet av mars innan premiären.

Vad kostar en loge AIK?

Pris: Från 217 000 SEK ex moms. Samla dina viktigaste kunder eller vänner och boka en egen loge till AIK:s allsvenska premiärmatch på vår nya arena och upplev matchen på ett privat och bekvämt sätt.

Relaterade inlägg: