Hur gör man för att få en digital brevlåda?

Hur gör man för att få en digital brevlåda?

Hur gör man för att få en digital brevlåda?

Hur skaffar jag digital brevlåda? För att kunna skaffa en digital brevlåda för företag måste du vara firmatecknare och ha e-legitimation. Ingen obehörig kan komma åt den digitala brevlådan eftersom du loggar in med e-legitimation. För att skaffa digital brevlåda för privatperson behöver du bara en e-legitimation.

Är digital brevlåda gratis?

Skaffa en digital brevlåda Välj e-Boks eller Kivra om du vill ha post från både det offentliga och från företag i din digitala brevlåda. I Min myndighetspost får du bara post från det offentliga. Din digitala brevlåda är gratis, miljövänlig och tillgänglig var du än är.

Hur kan Kivra vara gratis?

På frågan om Kivra i framtiden kommer börja kosta pengar för individen som tar emot post digitalt, eller kräva ett premium abonnemang för att man inte ska få reklam skickad till sig svarar Henrik Höglin att grundtjänsten, att ta emot brev och kvitton, kommer även i fortsättningen vara gratis för användarna.

Hur gör man för att få Kivra?

Konto på två minuter Att skaffa Kivra är enkelt. Registrera med Mobilt BankID och börja digital post automatiskt. You need to enable JavaScript to run this app. Kivra använder Mobilt BankID för att verifiera din identitet.

Vad kostar Kivra privat?

Kivra används av miljontals svenskar för att ta emot viktig post och kvitton digitalt. Tjänsten är kostnadsfri för dig som privatperson.

Varför kan jag inte betala med TINK?

För att kunna utföra betalningar i Kivra via Tink måste Användaren även godkänna Tinks kontoinformationstjänster och betalningsinitieringstjänster – information om behandling av personuppgifter och Allmänna villkor för Tinks kontoinformationstjänster och betalningsinitieringstjänster.

Relaterade inlägg: