Hur får man en Glasspeng?

Hur får man en Glasspeng?

Hur får man en Glasspeng?

Glasspeng fungerar så här: Man får glasspeng varannan gång, det vill säga du får pengarna när du handlar - gång 1. Du får en ny glasspeng –gång 3 osv. Hoppas att ni får en fin dag!

Hur betalar man glassbilen?

De betalsätt Hemglass tar emot är följande:

  1. Kontant. Lokala avvikelser kan förekomma.
  2. Betalkort, de vanligaste betalkorten som ex. Visa och Mastercard.
  3. Swish. Med Swish betalar du enkelt och snabbt med din mobiltelefon. ...
  4. Presentkort. Det går även bra att betala med Hemglass förbetalda presentkort.

Vart är glassbilen?

Börja med att hitta din stad eller adress på kartan genom att använda sökfältet ovanför. Om glassbilen stannar i närheten kommer det närmaste stoppet att markeras och du kan enkelt se när glassbilen kommer och lämnar.

Hur är det att jobba på Hemglass?

Hemglass är ett väldigt bra företag! Hemglass är ett företag som ständigt utvecklas och kräver högt tempo, men samtidigt väldigt roligt & lärorikt!

Vad hände med glassbilen?

1994 gick dock Glassbilen i konkurs. Marknaden var inte stor nog för att husera båda företagen. Hade Hemglass haft fungerande arkiv, och tydliga rutiner för hur information skulle sparas inom företaget så hade de med största sannolikhet sparat ett antal miljoner kronor.

Vad har glassbilen för tillstånd?

Enligt Anders Bengtsson, försäljningschef på Hemglass, är verksamheten okej eftersom ordningslagen säger att det inte krävs tillstånd för att använda offentlig plats ”tillfälligt och i obetydlig omfattning”.

Har hemglass slutat med Sundborn?

Tyvärr är det så att Sundborn vanilj har försvunnit ur Hemglass sortiment men vi hoppas att den snart är åter. Vi skickar till våra produktansvariga att den är saknad! Har du smakat vår goda gräddglass 0,9 l med vaniljsmak, visserligen en annan storlek.

Vad tjänar en hemglass förare?

28 800 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vart kan man köpa Gurkglass?

Hemglass släpper gurkglass Och princesstårteglass! Det är inte säsong för glass men det är säsong för att släppa glassnyheter, och Hemglass släpper en hel hög med nyheter i år. En del av de nya glassarna är traditionella som chokladstruten och Smack som gör ett återtåg men det finns en del roligare nyheter.

Relaterade inlägg: