Vad kan man köpa för CashPoints?

Vad kan man köpa för CashPoints?

Vad kan man köpa för CashPoints?

Använd CashPoints Du kan använda CashPoints till att köpa flygbiljetter hos Norwegian, det gäller alla flygningar. Du kan även använda dina CashPoints till att köpa tilläggstjänster som extra bagage, platsreservation och bokningsändringar.

Hur många CashPoints kostar en resa?

Du får 1 procent på alla inköp du gör, 5 procent om du köper lågprisbiljetter med Norwegian och 20 procent om du köper Flex-biljetter. Köper du en Flex-resa för 5 000 kronor får du alltså tillbaka 1000 CashPoints. Köper du också en lågprisresa inom Europa för 1500 får du 75 CashPoints.

Hur kan jag använder mina CashPoint på Norwegian?

Hur du betalar med dina CashPoints När du har valt din flygresa och loggat in på Norwegian.com med din Reward-profil kan du se hur många CashPoints du måste använda. Följ bara bokningsprocessen och när du kommer till slutet väljer du "Betala med CashPoints".

Hur använder jag CashPoints?

Betala med CashPoints Som medlem i vårt lojalitetsprogram Norwegian Reward får du CashPoints varje gång du flyger med oss eller bokar ett hotell eller en hyrbil genom våra partners. Du kan använda dina CashPoints för att betala hela eller delar av din bokning nästa gång du flyger med oss.

Hur länge kan man spara CashPoints?

CashPoints är giltiga året ut det år som de tjänas in + 2 år. De löper alltså ut vid årsskiftet under det tredje året. Exempel: CashPoints som du får 2016-09-01 är giltiga fram till 2018-12-31.

Hur många Rewards kan du tjäna totalt Norwegian?

Hur många Rewards kan du få? Du får en Reward för var sjätte flygresa de senaste 12 månaderna och du kantotalt 8 Rewards. Med 48 flygresor har du därför uppnått maximalt antal Rewards. + 2 % CashPoint boost kan uppnås hela 5 gånger.

Vad händer med mina CashPoints?

CashPoints är giltiga året ut det år som de tjänas in + 2 år. Exempel: CashPoints som du får 2021-09-01 är giltiga fram till 2023-12-31. CashPoints på presentkort är giltiga innevarande år + 1 år från inköpsdatumet.

När kan man använda CashPoints igen?

Det är kärnan i programmets popularitet och en av de främsta anledningarna till att det har röstats fram till Europas bästa förmånsprogram flera gånger. För att gå kunderna till mötes har Norwegian automatiskt förlängt giltigheten för alla CashPoints som löper ut under 2021 fram till den 31 december 2022.

Vad är en CashPoint värd Norwegian?

Vad är CashPoints värda? *Norwegian CashPoints värde: 1 CashPoint motsvarar värdet på 1 norsk krona (NOK). Omvandlingen kan variera beroende på valutakursförändringar.

När går mina CashPoints ut?

Hur länge är CashPoints giltiga? CashPoints är giltiga året ut det år som de tjänas in + 2 år. Exempel: CashPoints som du får 2021-09-01 är giltiga fram till 2023-12-31.

Hur länge gäller CashPoints på Norwegian?

Hur länge är CashPoints giltiga? CashPoints är giltiga året ut det år som de tjänas in + 2 år. Exempel: CashPoints som du får 2021-09-01 är giltiga fram till 2023-12-31. CashPoints på presentkort är giltiga innevarande år + 1 år från inköpsdatumet.

Hur länge gäller mina CashPoints?

CashPoints kan användas som delbetalning på alla resor som Norwegian erbjuder. CashPoints kan användas som betalning till och med 31 december 2021 för resor (inklusive returflyg) som genomförs fram till och med 31 oktober 2022.

Hur länge håller CashPoints?

CashPoints är giltiga året ut det år som de tjänas in + 2 år. De löper alltså ut vid årsskiftet under det tredje året. Exempel: CashPoints som du får 2016-09-01 är giltiga fram till 2018-12-31.

Relaterade inlägg: